maanantai 7. helmikuuta 2011

Forssan peleistä

Loistavaa!! Jo ennen pelejä pojista näki, että itseluottamus ja keskittyminen ovat kohdallaan. Alkulämmittelyt otettiin ilman valmentajien ohjeita eikä häröilyä ollut havaittavissa. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui aina paha NOPS Hurrikaanit. Peli pyöri hienosti vastustajan päädyssä, mutta lukemattomista paikoista huolimatta verkkoa ei vain saatu tötterölle. NOPS taas hyödynsi hienosti harvat maalipaikkansa ja johti parhaimmillaan ottelua jo 3-1. Koska poikienkin mielestä peli oli meillä tilanteesta huolimatta hallussa, jatkettiin samaa rumputulta toisellakin puoliajalla. Maali kerrallaan tilanne kääntyi meille ja lopussa saimme nostella kädet kohti kattoa voiton merkkinä. Ottelun lopputulos taisi olla 4-6 ja merkille pantavaa oli, että kaikissa kuudessa maalissa oli eri maalintekijä!

Toisessa pelissä vastassa YPA, joka sai otteluun hyvän alun menemällä 1-0 johtoon. Ottelua jatkettiin kuten edellistäkin, hyvällä joukkuepelaamisella ja pallon liikuttelulla, jossa vastustaja saa pallon vain ajoittain haltuunsa. Kun palloa pidetään riittävästi, rakentuu myös paikkoja naatiskella maalipaikoissa ja saimmekin seurata toinen toistaa komeampia sommitelmia ja tuuletuksia. Vaikka vastustaja pääsi kuittaamaan maaleja myös meidän päähämme, ottelun loppuessa taululla komeili 10-6 voittolukemat.

Mikä parasta peli alkoi näyttämään juuri siltä, mitä olemme treeneissä jo pidemmän aikaa nähneet. Vastustajan maaleista ei lannistuta, vaan luotetaan omaan tekemiseen ja nautitaan kentällä temmeltämisestä! Tästä on hyvä lähteä valmistautumaan seuraaviin turnauksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti