torstai 24. marraskuuta 2011

Sunnuntai 27.11.2011 Pelit Tampereella

Pojat ovat latautuneet intensiivisellä harjoittelulla lyhyen turnaustauon aikana. Harjoitukset ovat olleet pääsääntöisesti järjettömän hyviä eli poikien tekeminen on ollut KIITETTÄVÄÄ...mutta nyt pääsemme tositoimiin ja ylempi jatkosarja avataan Tampereella Sunnuntaina 27.11. Atalpan kompaktissa kaukalossa.

LÄHDÖT PUNAPORTILTA;

Valkoinen klo 9.15, ensimmäinen peli klo 11

Mustat klo 10.15, ensimmäinen peli klo 12

Sunnuntain turnaus huipentuu yhteen salibandymaailman huippuhetkeen...eli klo 14 pelaavat kaksi omaa joukkuettamme vastakkain. Harjoituksissa on pojille teroitettu pelin olevan peliä, jossa pelataan tosissaan salibandya, mutta minkäänlaista joukkuehengen vastaista toimintaa ei joukkueen aikuiset (eivätkä sitä kautta myöskään pelurit) hyväksy. Olemmehan yksi joukkue, joka sattuu pelaamaan kahdella hienolla pelaavalla kokoonpanolla liiton sarjaa...

Mahdolliset POISSAOLOT sunnuntain turnauksesta emailiin pikimiten....

Pelipaidoista;

Jos poikanne omistaa viimekesänä lätkä ja saba-kesäharjoituksiin saadun valkoisen numeroidun harjoituspaidan niin ottakaa se sunnuntaina mukaan eli VALKOINEN STADIUMin mainoksella varustettu harkkapaita mukaan, jos sellainen vielä kaapista löytyy. Tämä koskee siis kaikkia kesäharjoituksissa mukana olleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti