perjantai 30. maaliskuuta 2012

Viikonlopun aikataulu

Lauantai 31.3

Ylimääräiset harjoitukset Paukkulassa klo 13-14.30. Ei mitään totista pinkomista, vaan muutamia kuvioita seuraavan päivän otteluita silmällä pitäen ja iloista pallon kanssa leikittelyä.

Valmentajien toive on, että lauantaina ei ole karkkipäivää, vaan se vietetään joko tänään tai sunnuntaina otteluiden jälkeen. Ne jotka ovat kovia jännittämään otteluita ja ruoka ei maita peliaamuina, niin on hyvä syödä tukevasti jo lauantaina, jotta kropassa on virtaa koko pitkäksi päiväksi.

Sunnuntaina 1.4

Erittäin hyvä aamiainen klo 7.30

Mustat kokoontuvat Jukolan koululle klo 8.30 ja ensimmäinen ottelu alkaa klo 9.30, jolloin vastaan astelee SBS Rupu, muut ottelut klo 12.30 SCU) ja 16.30 (FBC Turku). Pitäkää huoli, että pojilla on mahdollisuus syödä päivän mittaan, sillä muuten jalka uupuu...

Valkoiset kokoontuvat myös Jukolan koululle, josta yhteislähtö Ylöjärven Liikuntakeskukselle (Elotie 14, Ylöjärvi) klo 8.30. Suoraan tulevien osalta paikalla pitää olla 9.30, sillä ensimmäinen ottelu alkaa klo 10.30 ja vastassa on kiven kova SB Naantali. Muut ottelut 12.30 (Ilves Green) ja 15.30 (FBT Karhut White). Ensimmäisen ottelun jälkeen on hyvä tankata kevyesti ja toisen ottelun jälkeen käydä syömässä. Yritetään selvittää, josko lähistöltä löytyisi jokin hyvä ruokapaikka poikia ajatellen.

Ilmoittakaa, jos poika ei pääse tai menette omia reittejä, niin ei tule turhaan murehdittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti