sunnuntai 26. elokuuta 2012

Treenien aikatauluista ja painotuksista sekä uutisia valmennusrintamalta

Maanantain vuoro Paukkulassa on kellonajaltaan haastava ja tiedämme sen, mutta siitäkin huolimatta olisi hienoa jos pojat pääsisivät paikalle jo 15.30 aikoihin. Ne jotka pääsevät, niin hienoa, mutta ressin puolelle asian suhteen ei kannata mennä. Pyritään kuitenkin olemaan paikalla klo 16.00 mennessä. Maanantaisin painotamme tekniikkaa ja henkilökohtaisia taitoja.

Torstain treenit Jukolan koululla aloitetaan 17.30, koska pojilla on joka torstai edessään kaukalon kasausurakka, joka kestää vähintään vartin verran. Varsinaisen sali treenin jälkeen opetellaan lihashuollon ja venyttelyn ihmeellistä maailmaa, joten treenit päättyvät torstaisin klo 19.30. Torstain painopisteenä fysiikka ja liikkuvuus.

Perjantaisin treenit Paukkulassa ilman sen kummallisempia liitännäisiä, joten äijät valmiina kentälle klo 18 ja klo 19 suihkun kautta kotiin ja viikonloppua viettämään. Perjantaisin käymme läpi pelillisiä asioita ja tutustumme kauden kuvioihin.

Treeneistä poissaoleminen toisen lajin harrastamisen tai opiskelun takia ovat meille hyväksyttäviä syitä, mutta pleikan räplääminen ja tv:n toljotus katsotaan laiskotteluksi...

Valmennuksen suhteen kasvot uusiutuivat hieman kuluvalle kaudelle sillä saimme Arto S:n, Ollin ja Pasin tilalle Viitasen Jarin sekä Suomalaisen Maken. Molemmat käyvät paikalla omista töistä riippuen mahdollisuuksien mukaan, mutta Maken mukana saamme juoksuvalmennusosaamista ja Jaria kun katsoo, niin pitäisi fysiikka puolen olla osaavissa käsissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti