sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ajankohtaista

Haastajasarjan pelit jatkuu
Viikonlopun pelit on pelattu ja haastajien osalta pelit jatkuvat hyvien suorituksien seurauksena Iittalassa 16.3 klo 12.00 pelattavalla karsintapelillä. Voitolla loppuhuipentumaan (Länsirannikon kaksi parasta vs. SisäSuomen kaksi parasta) tai tappiolla kesälomille, joten panoksesta ei ainakaan ole puutetta! Pojat hallille klo 11.00.

Kokoonpano: Ahti, Eeli, Julius, Leevi A, Niclas A, Peetu, Samuli, Tatu, Topi, Valtteri, Veeti, Ville+???
mv: Niklas Aalto+??

Muurame 17.3
Lähtö Paukkulasta klo 8.00. Pojilta peritään omavastuu 20 euroa, joka kattaa taas ruokailun sekä kyydin. Vanhemmat maksavat pelkästä matkasta joten hinta 10 euroa. Luvassa tärkeät pelit MuuRyä sekä Ilvestä vastaan, joten kannustusjoukkoja toivotaan mukaan!
Kokoonpano: Adam, Aleksi, Allu, Arttu, Atso, Esa, Joonas O, Joonas V, Jopo, Juuso, Leevi L, Noel, Ossi, Pieti, Santeri
Mv: Niklas Laine sekä Roope Horila

Otteluiden osalta poisjäämisistä ilmoittaminen on olennaista, sillä näinä flunssaisina aikoina saattaa porukasta tippua lyhyessäkin ajassa useampia sivuun ja tuleviin peleihin on turha lähteä alle kahdella kentällisellä sätkimään...

Cheek
Cheekin keikan osalta miesten parturiliike MRoomilta on saatu tarjous, joka on päätetty hyväksyä. Poikien hiukset voi käydä keikkauttamassa viikon 11 aikana 10 euron omakustanne hintaan, jonka lisäksi he ovat lupautuneet keikka päivänä klo 15-> jälkeen viimeistelemään leikkaamansa hiukset bilekuntoon samaan rahaan! Nyt on siis hyvä syy raahata takkutukat parturiin ja hintakin on kohdallaan! MRoomiin ei varata aikaa, vaan liike toimii ovesta sisään periaatteella ja kassalle ilmoitetaan olevansa Steelers -01 perhettä. Lisäksi heillä on tarjouksia mm. isä&poika paketeista, joka kattaa koko vuoden leikkuut perheen miehille.

Keikan osalta peittoporukkaan kuuluvat ilmestyvät ma 18.3 klo 18.00 Sirkukseen, jotta paikan viimeistelyt saadaan tehtyä pitkälle valmiiksi jo edellisenä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti