keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Loppu kausi... kausi loppu

Eilen vietettyjen seuran päättäjäisten jälkeen valmennus kartoitti kalentereitaan ja teki päätöksiä loppukauden aikatauluista.

Perjantaina 24.5 kauden viimeinen salivuoro -> ei ohjattuja treenejä. Salia saa käyttää ja sinne voi mennä pelailemaan perheen tai kavereiden kanssa, mutta ohjattua tekemistä/ palloja ei ole tarjolla. Kesälomalle siirtyminen ohjattujen treenien osalta siis astuu voimaan välittömästi.

Aloitamme treenaamisen Prahaa varten taas kesäkuun 17.pv alkavalla viikolla ja ajatuksena on harjoitella 2 krt viikossa. Treenit pyritään järjestämään iltaan, sillä kaikki eivät kuitenkaan vietä lomia samaan aikaan ja kyytien kanssa illat ovat helpompia. Päivät, paikat ja kellonajat selviävät viimeistään edeltävällä viikolla.

Treenitauosta huolimatta luvassa on tapahtumia, sillä suunnitteilla on joukkueen omat päättäjäiset ja mahdollisia talkoita Prahan reissun kustannuksia laskemiseksi. Kannattaa siis ajoittain eksyä sivuille ja käydä katsastamassa viimeisimmät kuulumiset! Liikkukaa ja nauttikaa kesän lämmöstä. Uikaa, pelatkaa futista tai juoskaa pitkin metsiä ja nauttikaa sadepisaroiden ropinasta pyöräillessänne. Kesä on lyhyt ja vähäluminen, eikä aikaakaan, kun palataan sisälle mailojen ja pallojen pariin.

Kiitos kaikille hienosta kaudesta!!

T. Valmennuskvintetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti