sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ajankohtaista

Muutama ajankohtainen asia:

1. Treenit pyörivät normaalisti ja tekemisen meininki on loistava! Jatketaan pojat treenaamista samaan malliin, niin tulee hieno kausi! Osalla pojista pieniä vammoja yms. joten muistakaa kertoa niistä valmennukselle, niin ei rikota paikkoja.

2. Peliasuja kokeiltu loppuviikon treeneissä. Pari poikaa ei päässyt asuja testaamaan, mutta heidän osaltaa valmennus tekee valistuneet arvaukset, verraten saman kokoisiin kavereihin. Pyritään laittamaan tilaukseen mahd. pian, jotta asut olisivat valmiina kauden alkaessa. Pojilla on mahdollisuus vaihtaa tulevalle kaudelle pelinumeroa, sillä paidat menevät uusiksi. Osa toiveensa on jo esittänyt, mutta jos joku sellaisen haluaa vielä tehdä, niin laittakaa viestiä joukkueen meiliin.

3. Lisenssien hankinta. Jokainen hankkii oman lisenssinsä Salibandyliiton www sivuilta. Ikäluokassa D2 eli 2001 syntyneissä lisenssituote on J2.  Lunastetusta lisenssistä esitetään valmennukselle tosite, jotta tiedämme asian olevan kunnossa.

4. Vierumäelle ilmoittautuminen alkaa nyt: Ne pojat, jotka haluavat lähteä Vierumäelle pelaamaan, ilmoittautukoot joukkueen sähköpostiin. Meidän pitää tehdä varaukset huoneiden ja ruokailuiden osalta, joten tarvitsemme lähtijöiden tiedot elokuun aikana.

5. Turun Mestareiden Cup: hotellit varattu 6-8.9 ja pelaajalistat toimitettu järjestäjille. Pelaajien joukko kasvoi yhdellä aikaisemmin ilmoittettuihin, sillä Viitanen sai lääkärintarkastuksessa puhtaat paperit (kädestään) sekä osoitti harjoituksissa olevansa taitojen puolesta valmis koviin koitoksiin. Jos nyt on tullut esille, ettei kyseinen viikonloppu sovikaan reissuun valituille, niin pikaiset yhteydenotot valmennukseen. Reissun maksu 152,00 suoritetaan joukkueen tilille Steelers-01 813007-10236981 1.9 mennessä.

6. Kauden maksujen ensimmäinen erä 240,00 euroa maksetaan joukkueen tilille 6.9 mennessä. Toinen erä 200,00 maksetaan samalle tilille 15.10. Jos tarvetta jaksottaa maksuja useampaan erään tai on toiveita eräpäivän siirrosta, niin ottakaa yhteyttä Artoon 040 507 2826.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti