torstai 10. lokakuuta 2013

Steelers Collectionin tuotteet tilattavissa

Seuran fanituotevastaavalta tuli eilen illalla seuraavanlainen info;

Steelers Salibandy tuo kaudelle 2013–2014 myyntiin runsaan valikoiman erilaisia Steelers-tuotteita yhdessä Baldosport Finlandin (BSF) kanssa. Steelers Collectionista olikin jo joukkueenjohtajien tapaamisessa keskustelua, mutta nyt päästään sitten jo konkretiaan, eli tuotteet ovat nyt tilattavissa ja osin myös jo ostettavissa edustusjoukkueen ottelutapahtumista sekä BSF:n liikkeestä Turuntieltä!

Osa tuotteista hankitaan tilausmyyntinä (pikeet, tuuliasut, kevyttoppikset, pipot sekä numeroidut juomapullot) ja osa puolestaan löytyy (T-paidat, liput, tarrat) "hyllytavarana" Steelersin edustusjoukkueen otteluista / BSF:n myymälästä. Tilausmyyntituotteet myy ja toimittaa BSF, mutta jokaisesta myydystä tilaustuotteesta tilittyy seuralle muutaman euron järjestelypalkkio, eli ostamalla joukkueen kanssa Steelers-tuotteita tuette samalla koko seuran toimintaa. Tuotteiden hinnat ja kuvat löydätte Steelers Collection -katalogista. Tilaus tehdään täyttämällä ja palauttamalla tilauslomake BSF:n liikkeeseen. Olkaa tilausta tehdessä erityisen tarkkoina määrien ja kokojen merkinnän kanssa, tilaus on sitova.

Tekstiilien sovituskoot löytyvät BSF:n liikkeestä (toppisten ja teknisten pikeiden osalta jo nyt, loput ovat tulossa piakkoin). Tarjolla on normaalit senttikoot sekä aikuisten koot S - XXL. Tuotteiden toimitus tapahtuu keskitetysti BSF:n kautta noin kolmen viikon kuluessa tilauksen jättämisestä. Tilaukset ovat taloudellisesti sitovia ja ne maksetaan laskua vastaan koko joukkueen osalta yhdellä kertaa, joukkueet huolehtivat itse maksujen keräämisestä pelaajilta / pelaajien perheiltä.

Lisäksi Steelers on päättänyt tarjota jokaiselle joukkueelle mahdollisuuden hankkia omaan kassaansa rahaa myymällä varainhankintatuotteita. Joukkueiden varainhankintatuotteita ovat ensi vaiheessa autotarrat ja tarrat. Joukkue voi kerätä helposti tuottoa esim. myymällä autotarroja. Esim. 100 myydystä tarrasta jäisi joukkueelle puhdasta tuottoa 700 euroa. Toki voi myydä pienemmänkin määrän! Tarrojen myynnin avuksi olemme laatineet saatekirjeen joukkueenjohtajan allekirjoitettavaksi ja myyjille mukaan annettavaksi. Kaikille joukkueille varataan alkuvaiheessa 100 tarran kiintiö myytäväksi.

Terveisin, Mikko Horila
Steelers fanituotevastaava

P.S. Fanituotteiden valikoimaa on tarkoitus kasvattaa vuoden mittaan. Tulossa on mm. katalogin mukaisia vaihtopenkkipyyhkeitä ja mahdollisesti myös tuubihuiveja. Nuo eivät ehdi vielä ensimmäiseen aaltoon mukaan, mutta hyvää kannattaa odottaa. Ja laittakaa rohkeasti ideoita tulemaan, miltä kuulostaisi vaikkapa Steelers-bokserit?

Lähettäkää tilaustuotteiden osalta tilauksenne joukkueen sähköpostiin steelersjsb01@gmail.com . Laitamme ensimmäisen kootun tilauksen eteenpäin loka-marraskuun vaihteessa. Odotamme kuitenkin sovituskokojen saapumista BFS:n liikeeseen, ja ilmoitamme tarkemman tilauspäivän myöhemmin.  Lisätietoja voi kysyä joukkueen sähköpostista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti