tiistai 19. marraskuuta 2013

Vanhempienkokouksen satoa...

Tiivistetysti vanhempienkokouksen tärkeimmät asiat;

Talous
Kauden kiinteät ns pakolliset laskut on maksettu ja rahaakin on tilillä. Tilillä olevilla rahoilla saamme pojille vielä lämppäricollarit sekä matkustamme linjurilla ainakin neljään turnaukseen. Linja-autokulut ylittävät budjetoidun mutta muulla säästöllä ja esim kahviotuotolla pysymme budjetissa.

SSBL:n sarjojen ulkopuoliset turnaukset
Emme osallistu vuoden vaihteen turnauksiin, vaan levähdämme ja keräämme voimia...
Sen sijaan osallistumme Tallink floorball 23.-25.5.2014 turnaukseen kahdella tasaisella joukkueella. Prahan reissun varainhankinnassa sekä matkajärjestelyissä ansioitunut ryhmä aloittaa uuden urakan.

Citymarket Tiiriön paketointitalkoot
Ikäluokkamme vastaa koko joulunajan paketoinnista Citymarket Tiiriössä. Huikea urakka johon tarvitaan jokaista perhettä ja oletettavasti hieman myös lähi- ja tuttavapiiriäkin. Tavoitteena on kerätä kevään turnausmatkaa varten hyvä alkupotti.
Laitamme blogiin erillisen välilehden talkoita varten mutta vuorolista tässä linkkinä
Dokumentin muokkaus ilman google tunnuksia onnistuu Internet Explorer selaimella operoidessa. Käyttäessäsi Safari tai Chrome selaimia joudut kirjautumaan google tunnuksilla sisään muokataksesi dokumenttia. Laittakaa nimiä listaan, lisäohjeita yms yms lähiaikoina.
Huom! näyttää toimivan ilman kirjautumista myös Chromella. Ongelmia eniten ehkä mobiililaitteilla operoidessa (tabletit sekä puhelimet)
Steelers Collection
Tuulipukujen ja huppareiden sovituskoot ovat saapuneet tänään Baldosport finlandin liikkeeseen. Ikäluokka toimittaa liikkeeseen listan johon on kirjattu jo aikaisemmin tilatut tuotteet. Laittakaa liikkeessä olevaan listaan tilattava tuote yms tiedot sekä pelaajan numero jos (ja kun) haluatte tilattavaan tuotteeseen pelurin numeron erottamaan vaatekappaleen kolmestakymmenestä samanlaisesta.
Tämä BSF:n liikkeessä oleva lista koskee siis vapaaehtoisia itsemaksettavia tilasutuotteita.
Tilatkaa tuotteet ennen 29.11. jolloin tilaus laitetaan eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti