39.01 4 - 9 vastustaja
43.00 4 - 10 vastustaja
44.36 4 - 11 vastustaja
Lopputulos 4 - 11

Valmennus: Kaksi erää parasta peliä mitä valkoisilta olen koskaan nähnyt. Ensimmäisen erän 0-0 tavoitteesta jäätiin hiukan, mutta kaikki tehtiin yhdessä sovitun mukaisesti. Toiseen erään onnistuttiin jopa nostamaan tasoa ja löydettiin erittäin taitavan Stars nipun puolustukseen sopiva työkalu. Viikon ajan ollaan treenattu avausrohkeutta sekä uskallusta rohkeisiin ratkaisuihin ja toisessa erässä se tuotti tulosta! Kolmannen erän alussa kaveri nosti vauhtia ja meidän alun pehmeä pelaaminen kostautui välittömästi. Alun takaiskuista huolimatta saimme loistavia paikkoja ja pääsimme erittäin hyville tonteille. Valitettavasti parin minuutin pyöritykset eivät tuottaneet tolppia ja ylärimoja kummoisempaa lopputulosta ja kaveri iski vastaiskusta meidän päähän maaleja. Huonolle ei hävitty ja kuumottavista loppuluvuista huolimatta kaksi erää parasta säbää (II. erän jälkeen 4-3 meille), mitä tähän mennessä ollaan nähty!