lauantai 16. elokuuta 2014

Päivän pelit ja Turun MC:n täydennykset

Päivän pelit
Kausi on nyt harkkapelien osalta korkattu ja olemme kovin tyytyväisiä näkemäämme. Peli kehittyi päivän mittaa ja jokainen pääsi kantamaan vastuuta laajalla rintamalla. Vieressä pelanneet kaverit vaihtuivat ja osalla pojista myös pelipaikkaa vaihdettiin kokeilumielessä. Kehitettävää toki vielä on, mutta tässä vaiheessa kehitettävät asiat tulevat treenien kautta ja kuuluvat syksyn ohjelmaan. Olimme yllättävänkin hyvin mukana Ilvestä vastaan ja SPV pelissä pelasimme hyvin miehekkäästi hyvin liikkuvaa ja palloa liikuttavia Seinäjokelaisia vastaan. Maalinedustapeliä parannettiin entisestään Happeeta vastaan, jota vastaan näkyi myös hyvin tehdyt kesän treenit. Kolmas erä käännettiin tappioasemasta selväksi voitoksi jalkojen toimiessa varsin liukkaasti vastustajan liikkeen jo hidastuessa. Päivä palveli näin kauden alla mainiosti ja antoi hyvää osviittaa joukkueen ja poikien nykytilanteesta. Voimme siis hyvillä mielillä jatkaa valitulla tiellä ja katsoa positiivisesti kohti kautta.

Turun MC kokoonpanon täydentäminen
Viimeisen viikon aikana poikia on seurattu normaalia tarkemmalla ja kriittisemmällä silmällä, sillä Turun MC:n kokoonpano on kaivannut vielä muutamaa nimeä toimitettavaksi. Päätöksien perustana toimivat suoritetut harjoitukset sekä tänään pelatut ottelut. Pelien jälkeen valmennus kokoontui ja ynnäsi näkemänsä nimien muotoon, jotka täydentävät aikaisemmin nimettyä kokoonpanoa.

Kenttäpelaajista joukkueeseen on lisäksi valittu: Leevi Lahti, Niclas Avelin, Niklas Kujala sekä Valtteri Helin

Maalivahtien osalta tilanne on ollut hyvin tasainen koko ajan, eikä päätöstä yhtään helpottanut Aallon ja Horilan tänään esittämät hyvät otteet. Asiaa pohdittiinkin pitkään ja valmennuksen mielipiteet jakautuivat kahtia. Päätös oli hankala, joskin loppujen lopuksi hyvin helppo, sillä molemmat ovat ansainneet paikkansa mukaan, jonka vuoksi matkaan lähtee tällä kertaa kaikki kolme maalivahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti