tiistai 9. syyskuuta 2014

Ajankohtaista (päivitetty)

Tässä taas hieman ajankohtaista yhteenvetoa menneistä ja tulevista tapahtumista.

Liiton sarjat
SSBL:n sarja pärähtää joukkueidemme osalta käyntiin 4. ja 5.10. Valkoiset aloittavat 4.10 Ylöjärvellä ja Mustat seuraavana päivänä Jukolassa omassa turnauksessa. Valkoisten muut pelipäivät ovat 26.10 sekä 2.11, sekä Mustan joukkueen seuraava turnee 25.10. LINKKI otteluohjelmaan.

MC2014
Hieno turnaus takana, josta kotiin tuomisina pronssiset mitalit sekä luottamus valittuun linjaan. Muiden selittäessä omaa heikkouttaan uudella pelillisellä kuviolla, voimme me sanoa uuden aktiivisen pelityylin olevan meille loistava valinta. Väittäisin, että pallollisena joukkueena olimme turnauksen paras ja pelistä toiseen pallon hallinta oli prosenttien valossa meillä. Pelasimme erittäin kypsästi ja pystyimme keskittämään energian peliin, tunteiden purkamisen sijaan. Hyvä esimerkki henkisestä kasvusta on tappioon päättynyt semifinaali, jossa pojat tiesivät jättäneensä kentälle kaikkensa ja pystyivät päät pystyssä onnitella vastustajaa tällä kertaa paremmasta suorituksesta, vaikka harmitus olikin valtava. Periksiantamaton ja taisteleva joukkue, joka kovassa paikassa pystyy ajattelemaan peliä ja parhaita ratkaisuita tulee tänä vuonna menemään vielä pitkälle. Kiitos pojille hienosta viikonlopusta!

Pikku Pohjola seuranta
Ikäluokan osalta kuluva kausi on taas askel uusia haasteita kohti, sillä kuluvalla kaudella järjestetään ikäluokan ensimmäinen Pikku Pohjola-leiritys. Keskustelimme viikonloppuna ikäluokan päävalmentajan kanssa ja hän näkee meillä olevan monta hyvää kandidaattia tulevan kevään leiriä ajatellen. Onneksi leiritykseen ei ole mitään joukkuekohtaisia rajoitteita, joten uskomme 150 valitun joukkoon löytyvän useammankin Steelers logoa kantavan pojan.

Leirityksen valinnan teemana on pallollinen pelaaminen sekä yksilötaidot, eli lyhyesti kuvattuva leirille valitaan pallon kanssa taitavimmat yksilöt. Poikia seurataan pitkin talvea ikäluokkavalmentajien taholta, joista kaksi toimii Sisä-Suomen alueella. Pallotaitavuuden yhtenä osa-alueena on myös syöttäminen, joten sooloileminen peleissä ei tule auttamaan valintoja tehtäessä.

Fanit
Hienosti kannustava ja ääntä pitäva fanijoukko oli vahvuus, jonka toivomme jatkavan samalla valitulla linjalla myös tulevan kauden. Kaikkia kovasta kannustuksesta mielensä pahoittaneita ja pahoittavia, kehoitan meidän otteluihin tullessa hankkimaan kuulosuojaimet... Olemme äänekkäitä, mutta kannustamme rehdisti! Kaivetaan siis jatkossakin rummut ja torvet esille ja huudetaan STEELERS!!

Treenit
Jatkossa treenien aikataulu on vakio, eli saliajat ja paikat löytyvät etusivun vasemmasta laidasta.
Ma Elenian sali klo 17-18.30, jonka jälkeen loppulenkki/ verkka 19.00 asti
Ke Jukola, lenkki 17.30 ja sali 18-19.30
Pe Jukola, sali klo 16.30-18.00, jonka jälkeen loppuverkka 18.30 asti

00- Yhteistyö
Tulevan kauden aikana teemme yhteistyötä 00-joukkueen kanssa. Yhteistyö kohdistuu maanantai sekä torstai päiviin ja astuu voimaan 15.9 alkaen. Käymme loppuviikon aikana poikien kanssa läpi, ketkä pojista kierrossa ensimmäisinä aloittavat. Peleihin ajatuksena on, että meiltä osallistuu aina yksi kentällinen. -01 joukkue on kuitenkin se pääasiallinen koti ja joukkue, jonka toimintaa ja tarpeita ensisijaisesti katsotaan. Huikea mahdollisuus kuitenkin kehittää poikia ja saada kokemusta kovista koitoksista.

Maanantaisin 10 kenttäpelaajaa sekä 2 maalivahtia osallistuu 00-SM joukkueen harjoituksiin Eleniassa 18.00-20.00 (lenkki+sali+loppuverkka) ja vastaavasti heiltä osallistuu meidän harjoituksiimme 10 poikaa sekä yksi maalivahti.

Torstaisin 00-SM treenaa Eleniassa 17.00-19.00 (sali+loppuverkka) vahvistettuna meiltä 10-15 pojalla sekä 2 maalivahdilla.

Treeneihin osallistuvat pojat eivät osallistu kyseisenä päivänä omiin harjoituksiin (pois lukien maalivahdit, jotka voivat vetää tuplatreenit). Kiinnostuksesta osallistua vanhempien poikien toimintaan kyseltiin jokin aika sitten, mutta jos joltakin on jäänyt silloin viesti laittamatta, niin nyt on aika ilmoittaa kiinnostuksensa.

01-Sarja
Lohkojako ja sarjajärjestelmä on nyt selvillä.
Steelers Mustan lohkossa pelaa PirPi, Nokian KrP II sekä LeKi
Steelers Valkoisen lohkossa pelaa Nokian KrP 02 Stars, KooVee Mustat sekä YPA Sininen
Lohkojen voittajat pelaavat toisen lohkon kakkosta vastaan, joista voittajat menevät Eliittiin. Länsirannikon karsinnoista Eliittiin tulee myös 4 joukkuetta (5 karsivaa joukkuetta...), joten Eliitti pelataan 8 joukkueen sarjana.

Tavoitteena toisen joukkueen pääseminen Eliittiin sekä toisen joukkueista säilyminen kilpasarjassa.

Sarjaan on lisäksi ilmoittautunut Steelers-02, jotka saattavat tarvita apuamme kauden aikana.

Peliasut sekä verkkatakit
Pojille on nyt tilattu uudet peliasut sekä lämppäritakit, jotka saapuvat jossakin välissä. Peliasuja käytetään juhlapäivinä, mutta verkkatakkia voi käyttää muutenkin.

1 kommentti:

  1. Parhaimmasta päästä se pallollinen peli oli. Ja tuo fanitoimintakin on urheilullistunut selvästi! Hienoa Steelers!

    VastaaPoista