sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Valkoiset jatkavat pelejään! Huikeeta!

Valkoisten joukkue saavutti valmentajien itselleen asettaman tavoitteen ja jatkaa pelejään! Varsinainen sarja päättyi meidän osaltamme toiseen sijaan, jonka johdosta joukkue on selvittänyt tiensä jatkokarsintaan, joka pelataan 28.3 Raholassa. Siellä vastaan asettuu mitä suuremmalla todennäköisyydellä Nokian KRP II, eli Nokialaisten -01 joukkue. Toisena otteluparina on Ilves vs Nokian KRP Stars (-02 joukkue). Otteluparien voittajat kohtaavat keskinäisessä ottelussa ja voittaja selvittään tiensä eliitin loppuhuipentumaan. Voidaan oikeastaan todeta, että Valkoisten play off kausi tuli avattua tänään HK Dynamoa vastaan, sillä tappiolla olisi alkanut kesälomat. Koska pelit hoidettiin loppujenlopuksi mallikkaasti ja pelit jatkuvat, voin paljastaa, että play offeja silmällä pitäen huomisen pelin kokoonpano koostuu kaikista joukkueemme pelaajista. Tänään kohdattu Ilves ja sunnuntain Karhut sekä TPS antavat hyvän mahdollisuuden pojille haastaa itseään tulevia koitoksia silmällä pitäen.

Valmennus tulee lähiaikoina lyömään viisaat tai no... päänsä yhteen ja tulee tekemään poikien suhteen tarkempia jakoja valkoisten ja mustien välillä, kun näemme mikä mustien tilanne eliittisarjan lopputuloksen kanssa tulee olemaan.

Koska mahdollisessa loppuhuipentumassa voi edustaa vain yhtä joukkuetta, olemme keskustelleet -02 joukkueen valmennuksen kanssa valkoisten joukkueen vahvistamisesta -02 kärkipojilla, jotta saamme kokonaisuudessaan riittävän laajan sekä iskukykyisen joukon taistelemaan tuosta loppuhuipentumapaikasta. Valmennuksen näkökulmasta se on täysin mahdollista, jos onnistumme tekemisessä yhtä hienosti kuin tänään Ilvestä vastaan ja pystymme taistelemaan kentällä joukkueena! Asiasta infotaan lisää, kun saamme sen osalta lisää asioita sovittua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti