sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

HFT talkoot 2.-3.5

Steelers-jsb järjestää kansallisen kovatasoisen Hämeenlinna Floorball Tournamentin tulevana Vapun jälkeisenä viikonloppuna. Turnauksen -01 ikäluokka pelaa lauantaina 13 ottelua Iittalassa sekä sunnuntaina 9 peliä Elenia-Areenalla. Ikäluokkamme vastaa näiden otteluiden toimitsijoista sekä lauantaina Iittalan kahviosta.
Talkoovuorot on rakennettu pelaavien poikien vanhempien varaan, mutta lauantain kahviovuoroja tarjotaan kaikille joilla vaan mahdollisuus on osallistua...ilmoittautumiset vuoroihin sähköpostitse.
Loppuhuipentumassa oli hieno tai noh itseasiassa loistava tarjonta leivonnaisia. Kahvio ottaa jälleen vastaan erilaisia leivonnaisia plus suolaista. Tuotot tulevat koko porukalle joko jonkinlaisiin päättäjäisiin, kesäsalivuorosubventioon ja/tai Tallinnan reissun ekstrahankintoihin.
Kahvio
Klo 7.30 - 9.30 
Viitanen ja Lehtinen
Klo 9.30 - 11.30 
Laitinen ja Alatalo
Klo 11.30 - 13.30
Jäntti ja Hyvärinen
Klo 13.30 - 15.30
Ordning ja Helin
Klo 15.30 - 17.00
Rintala ja Hiltunen

Lounas tulee pelaajille n klo 10.30-14.00 Lounasjärjestelyihin tarvitaan ainakin yksi vapaaehtoinen. Ruoka ja kaikki tarjoiluvälineistö tuodaan Iittalaan. Meidän vastuulla laittaa ruoka esille sekä valvoa ruokailu, sekä pakata ruokavälineistö poisvientiä varten...ilmoittautumiset joukkueen sähköpostiin..

Toimitsijat
2.5. Iittala
Klo 8.00 - 9.30 Steelers-M-Team ja LoSB-Erä
Olli ja Mia
Klo 9.30 - 11.30 Karhut-Oilers, SBVaasa-LNM ja Ponovo-Steelers
Rafu ja AM
Klo 11.30 - 13.30 SBVaasa-Oilers, LNM-Karhut ja LoSB-M-Team
Ville ja Mika
Klo 13.30 - 14.50 Erä-PoNoVo, Karhut-SBVaasa
Mikko ja Mia
Klo 14.50 - 17.20 LNM-Oilers, Steelers-Erä ja PoNoVo-LoSB
Rafu ja AM

3.5. Elenia
Klo 8.00 - 9.30 M-Team-PoNoVo, LoSB-Steelers ja Erä-M-team (Elenia 1)
Mia ja Olli
Klo 10.50 - 13.00 B-puolivälierät ja A-välierä (Elenia 3)
Mika ja Ville
Klo 12.50 - 14.50 A-välierä, B ja A-finaalit (Elenia 3)
Mikko ja John
 
Peleissä ei käytetä virallista pöytäkirjaa, vaan turnauskorttia josta tiedot siirretään statbeat järjestelmään.

Esteet ja sovitut vuorovaihdot joukkueen sähköiseen postiin...turnauksen ajankohta on monelle perheelle hankala, mutta eiköhän me tämä jälleen klaarata! 




6 kommenttia:

  1. Jos talkooväki on tiukalla, niin eiköhän tässäkin ole ihan kohtuullista kuormittaa koko ikäluokkaa. Samaa malliahan loppuhuipentumassakin käytettiin ja jos tuotot vielä menevät koko ikäluokalle, niin tuskinpa tuohon on kenelläkään poikkipuolista sanaa.

    VastaaPoista
  2. Niko & Sanna ovat Tallinnassa 29.4.-3.5. joten toivottavasti löytyy paikkoojia. Ilmoitimme jo edellisessä kyselyssä noin kk sitten asiasta.

    VastaaPoista
  3. Eiköhän nyt olisi aika Kaikkien vanhempien ottaa osaa talkosiiin, Koko Joukkueen menoihinhan tuotot käytetään..!

    VastaaPoista
  4. Se että tein perusrungon talkoolaisista Mustien vanhemmista perustuu ajatukseeni että omalta osaltani motivaatio talkoisiin olisi hieman alakantissa jos toiseen kertaan vedän talkootunteja ilman että oma poitsu on itse pelaamassa...tähän intuitioon luotan edelleen ja siihen että kun vielä illalla laitan nuo muutamat vapaaehtoiset talkoovuorot jakoon niin tekijöitä niihin löytyy. t:jääräJohn (ja Mikko, googlekuva vaihtoon?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on tavoitekuva ;-) Massakuurilla... Just söin suklaata.

      Poista
  5. Heissan ,kujalat paukun mukana turneessa la ja su kankaanpäässä��tsemiä..

    VastaaPoista