keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kauden 2016-2017 C1 päävalmentaja Juuso Silén

Tulevalla kaudella 2016-2017 C1 joukkueen vetovastuu siirtyy Juuso Silénin hallintaan (kuvassa). Juuso hyppää heti mukaan toimintaan ja alkaa tutustumaan poikiin treenien yhteydessä. Apuvalmentajien sekä fysiikkavalmentajan nimet ilmoitetaan heti, kun lupa julkaisuun heiltä saadaan. Taustaa on rakennettu jo pitkään ja kokonaisuus näyttää todella hyvältä!

Itse olen luottavaisin ja levollisin mielin siirtymässä uuteen haasteeseen B-junioreiden päävalmentajaksi. Se tulee tarkoittamaan tiivistä yhteistyötä Juuson kanssa ja loistavia mahdollisuuksia -01 pojille päästä harjoittelemaan kovassa seurassa. Kärkipelaajillamme on täysi mahdollisuus jopa lyödä itsensä läpi tulevaan B joukkueeseen ja kehittyä tulevalla kaudella huimia harppauksia. Hyvä yhteistyö ei missään tapauksessa heikennä C1 joukkuetta vaan päin vastoin vahvistaa sitä mahdollistamalla pelaajien paremman yksilöllisen kehittymisen.

C1 Pelaajakartoitus pidetään 26.4 normaalin treeni ajan puitteissa, joten tervetuloa vanhat ja uudet pelaajat. Tapahtuman pohjalta tehdään suunnitelmat tulevan kauden osalta ja heti seuraavalle viikolle järjestetään vanhempain palaveri, jossa suunnitelmat käydään läpi. Lisää tietoa tiputellaan lähiaikoina.

T. Arto


Kauden 2016-2017 C1 päävalmentaja Juuso Silén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti