torstai 19. toukokuuta 2016

Väliaikatietoja kaudesta 2016-2017

Näin kauden 2015-2016 päättävän Tallinnan turnauksen alla on ilo ilmoittaa ensi kauden valmennustiimin täydentymisestä. Päävalmentaja J Silén on saanut valmennustiimin kovan luokan vahvistuksia. Huikean peli- ja valmennusuran jalkapallon parissa tehnyt Teuvo Palkki on lupautunut ikäluokan fysiikkavalmentajaksi. Meriittejä ei puutu myöskään valmennustiimiin tulevalta Toni Kankaanpäältä. Viime kaudella Steelers miesten II divari valmennukseen kuuluneelta Kankaanpäältä löytyy kokemusta myös naisten liigajoukkueen valmennuksesta ja paljon paljon muustakin salibandyyn liittyvästä.
Ai, mitä vielä puuttuu? Valmennukseen tarvitaan vielä 1-2 opinhaluista valmentajaa, joilla on salibandy hallussa ja tsemppausasenne kohdillaan. Ja tottakai tarvitsemme sen äidillisen isällisen huoltajan.
Nyt aloitamme myös pelaajien ilmoittautumisen sekä Juuso aloittaa pelaajahaastattelut ensi viikolla.

Näin jojon näkökulmasta on aika helpottunut, vaikkakin haikea fiilis näinkin radikaalin muutoksen edessä. Nyt ajankohtaisesti kaksi harkkapelivoittoa samoista Sm-sarjapaikoista taistelevista joukkueista ja edessä Tallinna. Ja kuin aina on ollut tässä vaiheessa kautta niin myös nytkin...taitaa olla tulossa hieno teräskausi 2016-2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti