maanantai 15. elokuuta 2016

Kausimaksulasku ei tavoittanut kaikkia

Steelers-jsb ja sitä myöten meidän ikäluokka siirtyi keskitettyyn rahaliikenteeseen. Rahastonhoitaja Satu laittoi muutama viikko sitten ensimmäiset laskut liikkeelle, mutta lasku ei ole kaikkia tavoitanut.
Siksipä Satu on printannut laskut niiden osalta joiden lasku ei ole mennyt perille ja tänään harjoituksissa laskut jaetaan paperisina.


Laskun maksaminen pikasiesti on hyvinkin toivottavaa, koska ensimmäiset laskut esim uusista peliasuista on tulossa piakkoin maksuun. Yksilölliset maksuaikataulut ovat jälleen mahdollisia. Ota rohkeasti yhteys sähköpostitse.


Muutama kysely on tullut sponsorimahdollisuuksista. Joukkueen pelaajille sekä toimihenkilöille tuleviin verkkatakkeihin myydään selkäpuolelle mainoksia. Yksivärinen (valkoinen) logo/teksti maksaa 250 euroa joka tulee joukkueelle. Lisäkustannuksia ostavalle yritykselle tulee painatuksesta jonka hinta-arvio n 125 euroa. Hihamerkit samaan hintaan ja hihamerkkien lämpöpainatus 80 senttiä/kpl. Joukkue voi myös tarvittaessa ohjeistaa merkkien ompelun perheissä.


Fysiikkavalmentaja Teuvo Palkki on kysellyt pojilta ns vammakartoitusta. Vastauksia on tullut hieman liian vähän verrattaen siihen mitä pojat ovat esim viimekauden aikana valmennukselle kertoneet. Vammakartoitus kysymykset ja ohjeet löytyvät ikäluokan WhatsApp-ryhmästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti