keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Tiedotusasiaa

1. Kausimaksuja ei saatu täydelliseen synkrooniin seuran perimien jäsen- sekä toimintamaksujen kanssa. Jos mahdollista niin kausimaksun jolla nyt eräpäivä 30.11. maksupäivän voi mielellään aikaistaa 11.11.


2. Viime vuonna toteutettu GUTZ kampanja pyöräytetään käyntiin marraskuun alkuviikkoina. Kysehän ei ole välttämättä mistään myyntikampanjasta, vaan ainakin allekirjoittaneen perheessä kyse on ns ostokampanjasta, jossa ostetaan suht edulliseen hintaan laadukkaita sporttivaatteita. Kiellettyä ei ole myöskään myydä tuotteita muille. Kampanjan yhteyshenkilönä toimii John, jonka tavoitat sähköpostitse steelersjsb01@gmail.com . Kuvastoja saatavilla harjoitusten yhteydessä tai ottamalla yhteyttä Johniin. Tässä linkki tuotesivuille...


3. Tämä viikko on menty kevennetysti. Ensi viikolla keskiviikkona 9.11. pelataan vierasharkkamatsi Lempäälän Liikuntaparkissa . Halli sijaitsee suht lähellä Lempääläistä kauppakeskittymää joka on rakennettu moottoritien varteen.


4. Nurmon reissun linjurimaksuista lähtee vielä loppuviikolla laskut liikenteeseen. Saa maksaa hetikin... Joukkueen Facebook sivuilla löytyy muuten kuvia ko ottelusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti