torstai 16. syyskuuta 2010

Päivitetty: JOP Turnaus 25.9 ohjelma selvillä

Osallistumme kahdella joukkueella Turengissa järjestettävään JOP turnaukseen 25.9. http://www.scurbans.net/tapahtumat/jop-10/f01/ Ensimmäinen ottelu alkaa klo 9.00 ja loppuottelu on merkitty alkavaksi 15.50. Luvassa siis pitkä ja työntäyteinen päivä. Kovassa koitoksessa hyvän tankkauksen merkitys korostuu, joka viime vuonna näkyi viimeisissä peleissä. Karamellit ja limonaadit eivät kuulu päivän ravintovalikoimaan, mutta sitäkin mieluummin näemme vaaleata leipää sekä hedelmiä poikien eväskoreissa! Joukkuejako tehdään viikonlopun aikana ja julkaistaan viimeistään 22.9 treeneissä. Joukkueen suunnittelun takia pyytäisimmekin ilmoitusta, jos poika EI PÄÄSE mukaan turnaukseen, Ilmoitukset esteistä kannattaa laittaa ensisijaisesti john.alatalo@gmail.com sillä olen itse ensiviikon poissa rivistä (luen myös omat meilit, vaikka tuleekin vastaus poissaolosta). Tarkemmat tiedot yhteislähdöstä sekä otteluista, otteluohjelman ilmestyttyä.
Huom! Jokaiselle pelurille on varattu ruokailu joukkueen piikkiin... (Myös vanhempien on mahdollista ruokailla omakustanteena)

Tuulipuvut ja puuttuvat peliasut on toimitettu nyt Sporttiveikoille painettaviksi ja toiveissa on saada ne turnaukseen mennessä.

T. Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti