tiistai 7. syyskuuta 2010

Treeneistä

Lauantaina saatiin homma startattua käyntiin ja olimme positiivisesti yllättyneitä poikien taitojen pysyneen kesästä huolimatta erittäin korkeana (suuri kiitos toisten lajien valmentajille). Saimme myös meille valmentajille uusia kasvoja joukkoon mukaan ja voimme rehellisesti todeta heidän olevan erittäin kovia pelureita!

Harjoituksissa tullaan keskiviikkoisin keskittymään fysiikkaan sekä henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen ja lauantaisin pyrimme laittamaan painoa pelillisten asioiden kehittämiselle. Tarkoituksena kehittää jokaista pelaajaa yksilönä ja hyödyntää heidän vahvuuksiaan pelityylissämme. Haaste on kova, mutta olemme valmiita vastaamaan siihen.

Jatkossa harjoitukset alkavat lenkillä, joten pyritään tulemaan ajoissa paikalle. Pelaamme samoilla peliasuilla, kuin viime kaudella, joten peliasuja ei käytetä treeneissä. Peliasun pukeminen on aina juhlahetki, joten säästetään niitä pelitilanteisiin. Muistakaa, että lähdetään treeneistä puhtaana kotiin, eli pyyhe ja vaihtovaatteet mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti