torstai 27. lokakuuta 2011

Mustat Riihimäelle 30.10.

Mustilla sunnuntaina turnaus Riihimäellä, johon yhteislähtö Punaportilta klo 10.30. Ensimmäinen peli alkaa klo 12.00 ja vastaan asettuu SCU. Toinen peli alkaa klo 14.00 ja vastassa FoSu. Eväät mukaan, jotta voi pelien välissä hieman tankata energiaa. Hyviä eväitä vaaleat leivät ja hedelmät. (Porkkanat ja tummat leivät kannattaa jättää pelin jälkeiseen aikaan, sillä ne sulavat elimistössä hitaasti.)

Jos kyytien kanssa on ongelmia, niin pyrkikään sopimaan yhteiskyydeistä suoraan toisten vanhempien kanssa, sillä viimeaikoina kyyditettävien määrät ovat kasvaneet (valmennuksen huomio) ja valmentajien on entistä vaikeampi järjestellä kyytejä, kun paikalle pelmahtaa kymmenenkin kaveria, jotka ovat kyytiä vailla...

Jos teillä on Valkoisten kotiturnaukseen soveltuvia arpajaispalkintoja (paidat, lippikset, ihan mitä vain), niin laittakaa siitä viestiä steelers-meiliin, niin tiedämme mitä saamme kasaan.

Jos ette pääse osallistumaan lauantain tai sunnuntain peleihin, niin muistakaa laittaa siitä viestiä osoitteella steelersjsb01@gmail.com tai soittamalla oman joukkueen valmentajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti