tiistai 18. lokakuuta 2011

Syyslomaviikon harjoitukset

Keskiviikkona 19.10 yhteiset harjoitukset Punaportilla -02 syntyneiden kanssa. Harjoitukset alkavat jo klo 17.30 ja päättyvät klo 20.00. Luvassa siis 2,5 h pallon parissa!! Jos ette pääse heti alusta asti, niin myös kesken voi littyä mukaan.

Torstaina 20.10 perinteiset syysloman perhehöntsyt, eli 16.30-17.30 harjoitusvuorolle kaivavat myös vanhemmat ja sisarukset pelikamppeensa esiin ja pääsevät mittelemään poikien kanssa omia taitojaan. Omia taitoja ei tarvitse pohdiskella, vaan tärkeintä saada pieni hiki hyvässä seurassa!

Lauantaina 22.10 klo 18-19.30 seuran tarjoama vapaavuoro, jossa ei ohjattua toimintaa. Osallistua voi koko perheellä ja käydä harjoittelemassa laukaisua sekä pieniä kikkoja. Jos vuorolle osallistuu paljon väkeä, niin tottahan aina pelit saadaan aikaiseksi.

Sunnuntaina 23.10 järjestetään taas seuravuorolla Korkin ohjaamat yhteiset harjoitukset Paukkulassa klo 17.30-19.00 Viime sunnuntain seuravuorolle osallistui hienosti myös meidän joukkueemme poikia ottamaan lisätuntumaa pallon kanssa ja samaa toivotaan myös tällä kerralla. Luvassa alkulämpöä pallon kanssa, pienpeliä sekä peliä isolla kentällä. Pojille tekee hyvää päästä seuraamaan läheltä isompien poikien treenaamista, sillä siitä saa hyviä vinkkejä omaankin tekemiseen. Vuoro on tarkoitettu niin lapsille, joukkueen toimihenkilöille kuin myös vanhemmille joilla maila pysyy jollakin muotoa kädessä.

T. Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti