tiistai 18. syyskuuta 2012

Edellisen viikon yhteenveto

Edellisellä viikolla salitreenit vedettiin varsin perinteisesti maanantaina ja perjantaina, mutta torstaina palloiltiin ulkona ja viikonloppuna päästiin treenaamaan uusien kasvojen ja kuvioiden parissa. Torstain vuorot tulevat olemaan poikkeuksellisia n. kerran kuussa, mutta pyrimme aina keksimään jotakin pientä kyseisten vuorojen varalta.

Sunnuntaina autojen nokat käännettiin kohti Eerikkilää ja kohti kauden ensimmäisiä harkkapelejä. Aamupäivällä jätkät jaettiin kahteen osaan ja treenit vedettiin yhdessä Tikkurilan Tiikereiden kanssa. Ainakin näin valmennuksellisesta näkökulmasta poikien alkuhämmennyksen hälvettyä treeneihin keskityttiin erittäin hyvin ja vieressä olleet vieraat pojat otettiin erittäin hyvin vastaan. Syöttöihin, laukauksiin ja harhautuksiin syntyi pieni ylimääräinen laatutekijä, joka normaalitreeneissä ajoittain jää näyttämättä. Ylpeänä sai poikien touhua katsella, vaikka treenit olivatkin varsin kovatempoiset.

Treenien jälkeen ansaittu lounas ja reilun tunnin tauko ennen harkkapelien alkamista. Tauko kuvaa ajan hyödyntämistä parhaiten, sillä osa oli pelaamassa tunnin futista ja loput pelailivat mailat ja reikäpallot käytössä...

Ensimmäisenä harkkapelin pelasivat haastajajoukkueet, jotka olivat aamupäivän treenien yhteydessä päässeet oivasti alkujännityksestään. Alustavasti pelistä odotettiin tasaista (valmentajat), sillä Tiikereiden haastajajoukkue oli viimekaudella eteläsuomen haastajasarjan kakkonen. Pojat olivat kuitenkin erimieltä, sillä ekat kolme vaihtoa ja peli meille 3-0. Eka erä 9-0 ja loput kaksi erää pelailtiin... Pojat pelasivat mielikuvituksellista peliä ja ottelussa nähtiin monia hienoa suorituksia laajassa rintamassa.

Toisessa pelissä Tiikereiden kilpajoukkue mittasi meidän vastaavan taitoja ja hoitikin roolinsa erinomaisesti. Painetta pakeille tuli päätylaudasta asti, joten joukkueen avauspelille saatiin juuri oikeanlainen haaste näin kauden alkajaiseksi. Pojat selviytyivät haasteesta kuitenkin hyvin ja pääsivät muutaman maalin karkumatkalle ensimmäisessä erässä. Sitten syöttöpeli hieman unohtui ja kaveri pääsi upeilla suorituksilla kaventamaan tilannetta. Onneksi syötöt kuitenkin taas löytyivät ja muutaman maalin keula pystyttiin pitämään loppuun asti. Peli oli hyvännäköistä ja vauhdikasta viihdettä ja laadultaan jopa (ajoittain) yllätti. Tästä on hyvä lähteä kohti seuraavia haasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti