sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tulevan kauden sarjajärjestelmästä ja treeneistä

Alkavan kauden sarjajärjestelmä vahvistetaan tulevana torstaina, jonka jälkeen tiedetään toteutuuko kilpa-/ haastajasarjat aikaisemmin puhutun mukaisesti. Koska mahdollisen kilpajoukkueen osalta on kuitenkin kyselty paljon kiinnitettävistä kahdeksasta pelurista, on valmennus keskustellut asiasta viime viikolla ja päättänyt tällä hetkellä heidän mielestään sopivimmat kiinnitettävät. Lopullinen ilmoitus kiinnityksistä tehdään vasta ennen ensimmäisten sarjaotteluiden alkua, mutta tässä tämän hetkinen lista:
Pieti Alatalo
Juuso Laine
Niklas Laine
Johan-Felix Lehtoranta
Joonas Ordning
Ossi Rintala
Noel Suomalainen
Joonas Viitanen

Perjantaina pojille kerrottiin nimet, joten paikalla olleet ovat tietoisia asiasta. Vaihtoehtona ollut 17 pelaajan kiinnittäminen estäisi pelaajien kierrättämisen joukkueiden välillä ja aiheuttaisi ongelmia mahdollisten päällekkäisyyksien sattuessa.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Treenit ovat lähteneet loistavasti liikkeelle ja edellisten kausien harjoitteita on päästy kehittämään ja monipuolistamaan mukavasti. Koulupäivien pidentyessä ja läksyjen selvästi vaikeutuessa, myös poikien keskittymisessä on havaittu pientä eloa, mutta pyrimme ottamaan asian huomioon viikon treenejä suunniteltaessa. Kauden yhtenä teemana on omasta itsestä ja omasta treenaamisesta huolehtiminen, sillä pojat eivät treenaa meitä valmentajia varten. Olemme keskustelleet asiasta poikien kanssa aina harjoitteiden yhteydessä ja toivottavasti se saa aikaan esim. kotona venyttelyä ja omatoimista pallon pyörittelyä.

Torstain treeneissä vedettiin fysiikkaa täysin uudella tavalla, sillä lämmöt otettiin rapufutiksella ja sen jälkeen roikuttiin puolentuntia puolapuilla. Jos paikat tulivat hieman kipeiksi, voivat pojat onnitella uusien lihaksien löytämisestä :) Seuraavalla viikolla treenataan pallon kanssa normaalisti ja fysiikassa kokeillaan taas jotakin uutta. Viikko huipentuu sunnuntaina Eerikkilän harkkapeleihin, joihin kaikki ovat tervetulleita!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Seuravuorot ovat alkaneet, joten jokainen kynnelle kykenevä sunnuntaisin seura-/ taitovuorolle Paukkulaan. Ainakin tänä sunnuntaina saimme loistavat pelit aikaiseksi ja tulevalla kaudella käytössä on kaksi kaukaloa, joten pelit senkuin paranevat, kun väkeä saadaan lisää!! Kutsu koskee myös teitä vanhempia, joista tuntuu, ettei hikoilu kerran viikossa olisi haitaksi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Säbämestareiden ensimmäinen jakso perjantaina 14.9 klo 16.30 TV2:lla ja uusinta lauantaiaamuisin klo 9.25.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti