lauantai 8. joulukuuta 2012

Suomen Pori

Kauden seuraavat pelit edessä ja luvassa hyvät väännöt LeKiä sekä Karhuja vastaan..

Ensin LeKi... Peli kulki kuin Porilaisten marssi! Kaksi erää kuorosta löytyi altot, bassot sekä muut tarvittavat sävellajit ja äänet oli iloisesti harmoniassa. Kolmannessa erässä alkoi soolo osuudet ja yksittäisten äänten puhtaus kun ei ole meidän vahvuus, niin erä ei ollut niin nautittavaa seurata. Lopputuloksena kuitenkin 9-5 voitto hyvien kahden erän ansiosta, joten tärkeät pisteet kotiin tuomisina!

Toisen pelin alku oli mollivoittoinen ja Karhut siirtyivät ansaitusti meidän virheistä 0-2 johtoon. Hieman pelin syrjästä kiinni ja erätauolle lukemissa 1-3. On se vain hämmentävää, kun painetta ei tule, niin liike lakkaa kuin seinään. Musiikki termistössä on termi pianissimo, joka tarkoittaa hiljaa ja se kuvasti ensimmäisen erän aikaansaannoksia. Toisen erään lisättiin tempoa, jonka seurauksena ottelun forte lisääntyi kummasti. Ottelu sai Carmina Buranan tummuutta ja bassot jytkettä ja ottelun ote kääntyi yhdessä erässä päälaelleen! Toiselle erätauolle tuloksessa 4-3! Viimeisen erän alussa 5-3 johtoon, jonka vastustaja kuittasi hetkeä myöhemmin. Lopussa vastustaja tuli kovalla paineella, mutta pienellä onnella, taidolla sekä hyvin pelanneiden pelureiden ansiosta loppufanfaareiden soidessa lopputulos 5-4 oli tosiasia.

Kiitos hienosti puurtaneille pojille ja erityisesti pakeille, jotka toisessa ottelussa väänsivät ahkerasti ja uhrautuvasti päälle vyöryvää armadaa vastaan!