lauantai 9. helmikuuta 2013

Spiral-halli Kaukajärvi 9.2.

Klo 11.30
Classic Future - Steelers 2 - 3
Kaksi erää painettiin vieraan johtaessa lukemin 1-0. Kolmannen erän alussa omaan tekemiseen uskominen palkittiin ja lyhyessä ajassa tilanne oli 1-3. Ottelu hallussa ja paikkoja niitata lopulliset lukemat taululle, mutta koska yleisöllä pitää olla jännitettävää 15 sek ennen ottelun loppua tilanteeksi 2-3. Viimeisten sekuntien aikana vastustajan tasoituksen voisi väittää olleen lähellä, sillä viisi sekkaa ennen loppua pallo kilahti vielä ylärimaan, mutta kuten katsomosta todettiin, että "sehän pomppasi vielä ylöspäin, joten ei se ollut edes liki". Hyvät pisteet hyvällä joukkuepelillä ja maltillisella rakentelulla. Olennaisena oman pelin pelaaminen loppuun asti.

klo 15.30
Classic Stars - steelers 8 - 2
Kaikki kunnia liukkaasti liikkuvalle -02 nipulle, joka liikuttaa palloa erittäin taitavasti ja haastaa pakit hyvällä jalalla. Taisimme saada otteluun turhan hyvän alun, sillä reilun minuutin jälkeen juhlittiin avausmaalia ja peli jatkui erittäin hyvällä sykkeellä vastustajan päässä. Vastustajan maalivahdin torpatessa muutaman hyvän paikan, edellisen pelin maltti katosi ja palloa alettiin kuskata liiaksi lavassa. Vaikka peli oli kovin tasaista, oli pelissä yllättävää jäykkyyttä ja tuskailua, jonka karistaminen ei onnistunut. Liukkaiden vastustajien pörrätessä meidän päässämme ja tehden häkkejä, puskettiin me yksilöinä. Juoksut tehtiin ainoastaan hyökkäyspäähän ja puolustaminen jatkuvalla alivoimalla hyvin palloa liikuttavaa joukkuetta vastaan ei voi johtaa voittoon. Toisen erän puolestavälistä lähtien ei ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä, sillä ryntäilyn seurauksena pojat väsyivät yksitellen ja vastustaja vei peliä. Paikkoja toki saatiin, mutta ne kääntyivät lähestulkoon aina vaarallisiksi vastahyökkäyksiksi omaan päähän. Koska aina pitää löytää sopiva selitys tappiolle, niin meille ei tainnut sopia kolmen tunnin tauko otteluiden välissä. Jos vastaava tauko vielä johonkin turnaukseen tulee, niin valmennus pyrkii keksimään uusia konsteja pirteyden säilyttämiseen.

Kaksi pistettä sarjan kärkiäjoukkueista on aina hyvästä, vaikka mielellään sitä olisi enemmänkin mukaansa ottanut. Ankeuteen ei kuitenkaan ole syytä, sillä paljon hyvää jäi kuitenkin matkasta takataskuun!