maanantai 18. helmikuuta 2013

Sunnuntain 17.2 pelit

Sunnuntai 17.2 ja Raholan Urheilupyhättö

LeKi II -Steelers Valkoinen 3-7
Ensimmäisessä pelissä vastassa LeKi II, jota vastaan pelattu syksystä lähtien. Tuttu vastustus ja edellisten pelien tulokset saattavat välillä aiheuttaa fiiliksen helposta pelistä, mutta onneksi ottelun alku ei moisesta antanut merkkejä. Peli pysyi vastustajan päässä ja paikkoja luotii runsaasti. Pieni jäykkyys tekemisessä kuitenkin paistoi läpi ja laukaukset paukkuivat ohi tai hyvin pelanneeseen vastustajan veskaan. Erätauolle harvinaisessa 0-0 tilanteessa.

Mitään hätään pelillisesti ei ollut ja tekeminen näytti hyvältä, joten jatkettiin samalla tahdilla toiseen erään. Heti alkuvaiheissa onnistuminen, ketsuppipullo auki ja erä meille 5-0. Pallo liikkui ja peli-iloa oli hieno seurata.

Kolmanteen erään samalla ilmeellä ja pari maalia lisää. Ottelun vaikuttaessa selvältä pelillä on tapana hieman herpaantua ja samoin kävi myös nyt. Lopussa vastustaja kaunisteli lukemiksi 7-3, mutta kokonaisuutena hyvä peli, jossa luotettiin omaan tekemiseen alusta lähtien.

Steelers Valkoinen -KyPo 13-9
Toisessa pelissä vastassa KyPo, joka ensimmäisessä kohtaamisessa piti pelin tiukkana pari erää, oli jälleen vauhdissa. Ottelu oli lähes toisinto edellisestä vastakkain pelatusta ottelusta, sillä alusta lähtien kaveri vyöryi meidän maalille suoraviivaisella pelityylillä. Omat hyökkäykset kilpistyivät vastustajan pakkeihin, jotka kaaripallolla toimittivat pelivälineen kolmelle vauhdissa olevalle hyökkääjälle. Pelurit vyöryivät kohti meidän maaliamme ja pääsivät tekopaikoille hieman huolimattoman oman pään pelaamisen seuraksena ja latoivat pallon häkkiin erittäin hyvällä prosentilla. Muutama maali myös toiseen päähän, mutta ensimmäinen erä 5-2 vastustajalle.

Toiseen erään tiivistettiin oman pään pelaamista ja lähdettiin maali kerrallaan kirimään kaveria kiinni. Onnistumiset heti erän alkuun tuottivat tulosta ja peli-ilo oli tuloillaan takaisin. Vaikka muutaman maalin pääsikin vastustaja rokottamaan, niin erä tällä kertaa meille 3-6 ja erätauolle lukemin 8-8!!

Viimeiseen erään oma pää tukkoon ja vauhtia lisää vastustajan alkaessa hiipua. Muutama hyvä onnistuminen hyökkäyspäässä ja vastustaja kelkasta. Maalit viimeisessä erässä meille 5-1 ja lopputulos 13-9.

Pelillisesti homma näytti koko päivän ihan hyvältä, mutta selvä jännittyneisyys paistoi poikien otteista kaikessa tekemisessä. Jäykkiä hartioita ravisteltiin molemmissa otteluissa ja tehtiin itselle peli vaikeaksi. Vaikka vastustaja ennestään olisikin tuttu ja pelillisesti taitoero oletukseltaan selvä, ei voi unohtaa maltin ja työnteon merkitystä. Seuraavassa turnauksessa maltti alusta lähtien mukaan ja muistetaan, ettei otteluita voitetan ensimmäisen viiden minuutin aikana, mutta hävitä voidaan. Jos päivästä jotakin negatiivista hakee, niin toisessa ottelussa vastustajan tekemien maalien määrä on liikaa, sillä nyt ottelun kuvanauhan editointi ja maalikoosteen tekeminen kestävät normaalia pidempään... :) Kiitos kuvaajille!