sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tallinnan tuloksia, sunnuntai

Steelers Black 2 - 3 LeKi, pronssiottelu, lopputulos
8.44 0 - 1 vastustaja yv
9.14 1 - 1 Rintala (Ordning A.)
11.59 2 - 1 Viitanen (Hiltunen A.)
12.25 2 - 2 vastustaja
29.24 2 - 3 vastustaja
Maalissa Horila



2. erä
Steelersin maali roikkui ilmassa koko toisen erän. LeKillä oli yksi paikka - yksi maali. Tuntuu aika rankalta ratkaisulta, mutta pallopelit ovat tällaisia. No, komea pyramidi saatiin aikaan ;-)

1. erä
Alku oli sellaista kahden pettyneen joukkueen pakkopullaa, mutta pelin edetessä voitonhalu näkyi kasvavan. LeKi on todella tehokas ylivoimalla - ei auta ottaa jäähyjä. Tämän pelin voittaa se, kumpi haluaa enemmän. Pian ollaan viisaampia...

Otteluennakko:
Valmentajilla on nyt täysi työ saada joukkue sellaiseen henkiseen tilaan, että pronssista lähdetään tosissaan tappelemaan. Pettymys oli ymmärrettävästi pojille valtava rankkaritappion jälkeen ja ihan automaattisesti tuo latautuminen seuraavaan matsiin ei kyllä mene... Varmasti myös muutamalla jannulla saattaa tulla mieleen alueloppuhuipentuman matsit, mutta tässä on taas uusi mahdollisuus muuttaa suuntaa ja varmistaa, ettei historia toista itseään. Mitalien kanssa on kuitenkin aina aika kivaa tulla kotiin... Kauden viimeinen matsi - kaikki peliin niin kentällä, penkin takana, katsomossa kuin myös kotikatsomossa. Come on Steelers!

Steelers Black 4 - 5 LoSB Fire, semifinaali, lopputulos (rl)
4.47 1 - 0 Rintala (Korhonen) 
6.10 2 - 0 Wolin (Avelin)
6.33 3 - 0 Rintala
8.37 3 - 1 vastustaja rl 
15.19 3 - 2 vastustaja
20.28 4 - 2 Kartano (Alatalo)
26.07 4 - 3 vastustaja
27.43 4 - 4 vastustaja
Maalissa Laine

2. erä
Hyvää peliä, mutta kaveri punnersi väkisin rinnalle. Loppuottelija ratkaistiin rankkareilla. Julmalta tuntuu, ei oltu sekuntiakaan pelissä tappiolla ja hallitsimme isoa osaa matsista, mutta tie vie nyt klo 13.00 alkavaan pronssiotteluun. Hyvä peli ja taistelu kuitenkin.

1. erä
Erinomaista peliä Steelersiltä kaikilla osa-alueilla! Hyökkäys rullaa, puolustus pelaa fiksun rauhallisesti ja Nikke on hoitanut tonttinsa maalilla erinomaisesti! Jokainen ketju vyöryttää hyökkäyksiä LoSBin päähän ja pallonhallinta sekä tilanteet ovat kyllä meidän eduksi vielä numeroitakin selvemmin. LoSB sai ainukaisensa rankkarista, mutta tähän saakka selvästi meidän peli. Jatketaan samalla pelillä toinen erä, niin unelma pysyy varmasti elossa!

Otteluennakko:
Joukkue kokoontui 6.58 aamiaiselle. Joukkue vaikutti hyvin levänneeltä ja keskittyneeltä. Vastassa on tänään LoSB, joka on edennyt turnauksessa tappiotta ottelusta toiseen. Haaste on siten varsin kova. Pelipaikalle saavuttiin tunti ennen matsia ja lämmöt otetaan pihalla lämpimässä Tallinnan aamussa.

Alla aamun pikakommentit kapteenilta ja varakapteenilta:
Joonas: "Kun me hoidamme osuutemme ja Suomi voittaa illalla Venäjän, on päivä täydellinen".
Esa: "Tulee varmaan aika tiukat pelit. Pääasia, että voitetaan. Vain voitosta pelataan".




Semifinaalia odotellessa aamulla hotellilla & pelipaikalla messuhallilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti