tiistai 2. helmikuuta 2016

To 4.2, La 6.2 sekä 13-14.2 viikonloppu

Torstaina 4.2 harkkapeli tyttöjä vastaan. Paikkana Jukolan koulu ja ottelu alkaa klo 18.00. Paikalle 17.30 ja kevyt lenkki. Kaikki ehjät pojat mukaan pelaamaan!

Lauantaina 6.2 Iittalan hallissa tapahtuu, kun Steelersin vieraaksi saapuu legendaarinen Turun Palloseura, eli tuttavallisesti Tepsi. Ottelu alkaa klo 14.00 ja paikalle tulee suoriutua klo 12.30. Ottelussa pelataan tärkeistä pisteistä, sillä sarjataulukossa joukkueet ovat vain pisteen erolla toisiinsa. Väännöt ovat yleensä olleet tasaisia ja maalirikkaita, joten kannustajia toivotaan paikalle runsain joukoin!

Otteluun lähdetään seuraavalla kokoonpanolla:

Ville-Pieti-Ossi-Viitanen-Allu
Pyry-Ave-Veeti-Aapo-Jäntti
Smuli-Jopo-Kopo-Juse-Antti

Riku, Lokki, Ahti

Maalissa Horila ja luukkua vahtii Aalto

Kuten tähänkin asti valmennus varaa itselleen oikeuden tehdä muutoksi edellämainittuihin ketjuihin.

Oulun reissu sekä C1 Jukolassa 13-14.2 viikonloppuna

Oulun reissun osalta laskelmia on saatu tarkennettua ja parannettua oikeaan suuntaan. Tästä muutoksesta iso kiitos Martelalle -Hämeenlinnan parhaalle toimistokalustetoimittajalle! Saadun luottamuksen ansiosta reissu maksaa 15 pelaajalla laskettuna 136 eur/ poika. Hinta pitää sisällään Elenia-Oulu-Nurmo-Elenia täydellä ylläpidolla. Reissuun valitaan 13 kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia. Jokainen reissuun lähtevä poika lähtee pelaamaan, eikä ketään lähtökohtaisesti istuteta penkillä. Rahalle siis saa vastinetta, jos sellainen asia on jotakuta mietityttänyt.

Koska hinta on lähes puolittunut, niin pyytäisiä kaikkia niitä, jotka eivät joko muiden kiireiden/ mielenkiinnon puutteen vuoksi ole kiinnostuneita lähtemään Ouluun tai pääse osallistumaan la 13.2 C1 peleihin, laittamaan uudestaan viestin joukkueen sähköpostiin tai tekstarina minulle 040 507 2826, jotta osaan huomioida tämän valintoja tehdessäni. Toivon saavani viestit keskiviikon aikana, jotta voimme torstaina harkkamatsissa kokeilla jo tulevia ketjuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti