keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Vanhempain palaveri antia...

1. Tiistain kuntosalivuoro lähtenyt hyvin käyntiin. Porukkaan mahtuu vielä mukaan joten Tervetuloa.
2. Vanhempien ideoima ja toteuttama ikäluokkatuotemyynti toteutetaan nyt toisen kerran. Ensimmäisestä myynnistä on saatu piirua vaille parisataa eurohyvää esim ikäluokan kauden päättäjäisiin.
Seuraavassa speksit;

Hinnat t-paita 15 €, pitkähihainen t-paita 20€ ja pipo 12€.  Jokaisesta tuotteesta tulee muutama euro voittoa ( hankintahinnat t-paita 10,40€, pitkähihainen 15,30€ ja pipo 10€).

 

Tuotteita voi tilata kuinka monta ja mitä vaan. Hinnat on laskettu siten että t-paitoja ja pitkähihaisia paitoja menisi yhteensä 50 kpl. Jos ei tuota määrää mene niin poikien kate/tuote hieman notkahtaa.

 

Näitä tuotteita voi tilata myös pojille. Mielellään ei mitään numeropainatus tms.toiveita. Ajatus olisi pitää kuvio kaikinpuolin simppelinä ja tuotteet pikaisesti päälle. ( valmennus ja pojat saa päättää onko pojilla joku yhtenäinen väri paidoissa tai pipoissa)

 

Tuotteet on t-paita ;Clique New Classic-T ja T Ladies, pitkähihainen Qlique Fashion-T L/S ja Qlinque Fashion-T L/S Ladiespipo clique Saco. Tuotteet löytyy myös Cliquen uudesta nettikuvastosta. Paidat ovat kuulemma kooltaan hieman valmistajan aiempia malleja myötäisempiä.

 

Tilaukseen tulee tilaajan nimi ,tilattu tuote, koko ja väri tekstinä ja värinumerona. Tilaus Jarille 28.2. Mennessä, tilaukset ja kysymykset, viitanen.hml@gmail.com ( p.050 4004537)

http://viewer.zmags.com/publication/592879a2 

tossa vielä linkki katalogiin josta fanituotteet löytyy; sivuilta 10,16 ja 126. 


3. Valmennukselta isot Kiitokset pelaajille ja perheille viime viikonlopun venymisistä niin pohjoisen reissulla kuin C1 turnauksessa Jukolassa.


4. Talousasiat, käytiin läpi loppukauden taloutta. Ns sisässä olevaa kausimaksua ei näillä näkymin tarvitse periä, vaikkakin osa salimaksuista ja tuomarimaksuista tulee vielä maksuun.


5. Kaikki pelurit lähtevät Seinäjoelle. Kuluja pelaajille tulee kaksikymmentä euroa ruokailuihin. Oulun reissussa pihisteltiin sen verran että (kulut per pelaaja 116€) Oulun reissulla mukana olleille ruokailukulut otetaan jo kerätyistä rahoista.


6. Päätettiin lähteä Tallink Floorball tournamenttiin kahdella joukkueella, kilpa ja haaste. Matkat ja majoitusten järjesteleminen tulee olemaan haaste.


7. Ensi kauden päävalmentaja ja valmennustiimi rakenteilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti