lauantai 15. tammikuuta 2011

Kylmää kyytiä Muurameen

Vuoden ensimmäinen turnaus Muuramessa alkoi hyytävällä kyydillä. Kyseessä ei kuitenkaan pelillistä kyytiä vaan linja-auton lämppäri ongelma yhdistettynä kahdenkymmenen asteen pakkaseen jumitti -01 joukkueen jäsenet Keski-Suomen reissulla niin että valmentajilla oli täysi työ saada pojat lämpimiksi ensimmäisen pelin aikana. Pallot pomppi harmittavasti ja liike oli jäässä. Muuramen reds joukkue vei pelin ensimmäisen erän selkeästi (6-1), eikä toiseen erään herännyt RURU-jsb saanut kurottua ensimmäisen erän karannut maalieroa enään kiinni. Muuramelle peli 8-3.
Toiseen peliin valmistautuminen onnistuikin huomattavasti paremmin. Helmisimpukan pasta bolognese ja muuttunut pelijärjestelmä aloitti Muuramen Black pelin jo toisin jaloin. Taisteleva asenne löytyi jo ensimmäisestä vaihdosta lähtien. Laukauksia, laukauksia ja laukauksia. Ja kolmannessa vaihdossa Valtteri Peen terävä laukaus löysi tien Muuramen taitavan maalivahdin taakse. Iloinen, taisteleva ilme säilyi koko ottelun ajan. Ja nyt ei joukkueemme hätääntynyt eikä luovuttanut Muuramen tehtyä johtomaalin 3-2 kolme minuuttia ennen pelin loppua. Viimeiset minuutit joukkueemme vyörytti vahvalla otteella. Minuuttia ennen loppua huippupelin pelannut maalivahti Niklas Aa hyppäsi vaihtopenkin puolelle ja viidenneksi pelaajaksi kaukaloon hyppäsi ns. kuuma pelaaja Juuso. Ja nyt SE onnistui juurikin oikealla hetkellä. Matiaksen rysty tasoitti pelin ja joukkueen uurastus palkittiin voitolta tuntuvalla tasapelillä 3-3.
Loistava nousu pojilta. Koko joukkueen asenne ratkaisi ja kotimatka saatiin matkustaa huomattavasti lämpimämmässä linja-autossa kuin aamulla.

Erityiskiitokset ansaitsee järjestävän seuran MuurYn talkooporukka. Saimme Ruoat lämpiminä pukukoppiin...Sekä tietenkin Sc Topin joukkueelle Kiitokset matkaseurasta...