sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Paluu tekemisen juurille

Lauantaiset pelit Elmolassa osoittivat pojille, ettei ylemmässä jatkosarjassa sarjapisteitä jaella ilmaiseksi.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui KooVee, jonka pienet ja vikkelät miehet olivat tällä kertaa liian liukkaita lukemin 5-3. Ottelu oli aivan voitettavissa ja pääsimme jopa 0-1 johtoon, mutta emme jostakin syystä ottelun kolmannen erän viimeisiä minuutteja lukuunottamatta päässeet omalle tasollemme. Kaverille siis ansaitut pisteet, eikä osaltamme jää tolppalaukauksista ja hieman huonosta onnesta huolimatta mitään jossiteltavaa.

Toisessa pelissä saimme boksiin jo aivan erilaisen hurrikaanijoukkueen. Ennen peliä jätkät olivat kopissa kuin sata jänistä ja valmennusjohto oli kauhuissaan! Vaihtoehtoja oli kaksi, joko energia siirtyisi kentälle hyvänä jalkana tai paketti olisi hajalla jo aloitusvihellyksestä lähtien... Onneksi enrgia muuttui positiiviseksi tekemiseksi ja näimme pojilta kovan tasonnoston edelliseen peliin nähden. Ensimmäisessä erässä Nokian KRP:n pojilla ei liiemmin vaarallisia paikkoja tarjottu, sillä pojat pelasivat erittäin hyvää ja järkevää salibandyä, jossa laukausten eteen mentiin mustelmia pelkäämättä. Ensimmäisen erän jälkeen tulos meille 2-0. Toisessa erässä kaveri pääsi paremmin peliin mukaan ja pääsi tasoittamaan ottelun lukemiksi 2-2. Kolmannessa erässä pari pientä virhettä ja ja maalikisailua, jossa meille yksi ja Nokialle kolme merkintää. Lopputulos 3-5. Ottelun loppuessa saimme kopissa käyttää legendaarisia "Hyvällä pelillä hävittiin" ja "kun antaa kaiken minkä osaa, ei itseltään voi enempää vaatia" -tyyppisiä lohdutuksia. Häviön pitääkin aina tuntua hivenen pahalta, jotta muistamme jatkossakin tehdä lujasti töitä niiden voiton tunteiden saamiseksi! Nokialle kunnia hyvästä pelistä, mutta oikeasti odotukset olivat hivenen jopa korkeammalla syksyn tuloksien valossa. Pojatkin huomasivat, että hyvällä pelillä, meillä on oikeasti mahdollisuus kaataa kenet tahansa -00 joukkuen myös jatkosarjassa!