sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lauantain harkkapeli ja syyslomaviikon 42 ohjelmaa...

Lauantaina pelattiin harjoituspeli 02-ikäluokan pelureita vastaan. Perin tuttua oli pelin kulussa. Muutama vuosi sitten ikäluokkamme pelasi silloista seuran sisäistä seura-cuppia ja haastoi vanhempia ikäluokkia totisesti aktiivisella ja rohkealla karvauspelillä kaksi erää. Niin oli pelimerkit lauantain pelissäkin. 02-joukkue pelasi hienot kaksi erää ja maaleja syntyi miltei vuoronperää. Hienoinen hallinta pelitilanteissa meidän pojilla, mutta vahvasti maalipaikat hyväksikäyttävä 02-joukkue oli kahden erän jälkeen yhden maalin takaa-ajoasemassa. Kolmannessa erässä rutinoitunut, jos nyt yksitoistavuotiaista niin voi sanoa, 01-jengi sitten repäisi kaulaa reippaanlaisesti. Hienon pelin merkillepantavia huomioita oli ehkä J Viitasen kuusi tehtyä maalia sekä hyvä hermokontrolli kovassakin prässissä.

--------------
Tulevalla viikolla muksuilla syyslomaviikko, mutta siitä huolimatta teenit vedetään normaalisti. Ne jotka osallistuvat alkuviikon säbäleirille voivat maanantaina jäädä suoraan leiriltä maanantain treeneihin. Jos päivän säbäilyt ovat vieneet mehut, niin voitte jättää illan treenit huoletta väliin. Torstaina ja perjantaina treenit normaalisti. Yritämme saada viikolle kovan haastematsin -99 syntyneitä vastaan, josta tiedotamme lisää ottelun mahdollisesti toteutuessa.

Koska edessä on loma ja päivät ovat vapaana, niin nauttikaa syksyisestä luonnosta ja reippailkaa vanhempien kanssa vaikka pihapelejä pelaamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti