maanantai 8. lokakuuta 2012

Viikonlopun pelit ja kuluva viikko

Kausi startattu lauantaina Palokassa (Jyväskylän pohjoispuolella) ja piste tili avattu.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FoSu. Ottelu oli varsin tasainen, mutta maalit syntyivät pääasiassa meidän tekemänä ja maali kerrallaan eroa saatiin revittyä lisää. Lopputulos 9-1.

Toisessa pelissä MuuRy, jota vastaan viimeaikaiset pelit ovat olleet hyvin tasaisia. Kaveri pääsi aloittamaan pelin varsin räväkästi ja 20 sekunnin pelin jälkeen taululla oli kotijoukkueen 1-0 johto. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja kolmannen erän alun tasoituksen jälkeen ottelu eteni 4-4 tilanteessa kohti tasuria. Valitettavasti pari minuuttia ennen loppua kaveri pääsi ohittamaan keskialueen sumpun näppärällä kaaripallolla ja pääsi 5-4 johtoon. Vaikka viimeiset pari minuuttia painettiin ilman maalivahtia ja muutama paikkakin saatiin aikaiseksi, vei MuuRy tällä kertaa voiton 5-4 lukemilla.
----------------------------------------------------------
Tarkemmin otteluiden maaleihin pääsee tutustumaan maalikoosteet välilehdellä, kunhan ne saadaan Youtubeen ladattua...

Maanantain treenit vedetty normaalisti joten siirrytään loppuviikkoon...

Torstaina Jukolan sali koulun omassa käytössä, joten vedämme korvaavat treenit. Kokoontuminen Jukolan koululla klo 18 ja treenataan tunnin verran jotakin mielekästä.

Perjantaina normaalit treenit Paukkulassa

Lauantaina harkkapeli kaikille asiasta kiinnostuneille... Tarjolla ottelu -02 syntyneiden loistavaa nippua vastaan, joten pelillistä haastetta luvassa. Ottelupaikkana Paukkula. Vuoro alkaa klo 11.30 ja ottelu alkaa klo 12.00. Halukkaat voivat ilmoittautua joukkueen sähköpostiin.