tiistai 3. syyskuuta 2013

MC Ohjeistus

Ohjeita Turkuun.

Lähtö perjantaina Paukkulasta 17.00 kohti Turkua
Majoittuminen Sokos Hotel Hamburgers Börsiin n. klo 19.15. Valmennus tekee huonejaot kolmen hengen sekä muutamaan kahden hengen huoneeseen, jotka sijaitsevat valmennuksen valvovan silmän alla. Majoittumisen jälkeen lähdetään jaloittelemaan, iltapalalle sekä nukkumaan.

Aamulla ensimmäinen peli Helsinkiläisiä Tikkurilan Tiikereitä vastaan, joita vastaan otettiin harjoituspeli myös viime syksynä Eerikkilässä. Päivän aikana joukkue ruokailee hallilla, jossa tarjolla urheilijoille suunnattu sapuska. Pientä välipalaa on kuitenkin hyvä varata mukaan, jota voi otteluiden välissä aina nauttia. Erityisesti hiilaripitoinen eväs on kovana päivänä tarpeen.

Sunnuntaina ottelut lauantain mukaisesti ja luvassa varmasti tiukkoja vääntöjä, sillä yhtään helppoa vastusta ei paikalle ole päässyt! Kun sunnuntain pelit on hoidettu, niin suunnataan kohti kotia ja matkalta ilmoitellaan tarkempaa aikataulua. Otteluita pystyy seuraamaan livenä seuran twitterissä twitter.com/steelersjsb, jonka pystyy lataamaan itselleen linkistä tai seuran uusilta sivuilta http://www.steelers-salibandy.fi. Mukaan musta Salmingin peliasu, kesällä Prahassa käytetty valkoinen vieraspaita sekä muutama kymppi rahaa pikkuhankintoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti