torstai 5. syyskuuta 2013

Pari asiaa päivän treenien pohjalta sekä ajakohtaista

1. Jos olette päivällä tai treenien aikana loukanneet paikkojanne, niin ilmoittakaa siitä ennen nopealle lenkille lähtemistä. Ei ole mitään mieltä laittaa kovavauhtiselle lenkille poikia, joiden paikat ei sitä kestä ja pojat nilkuttavat lenkiltä 15 minuuttia toisten jälkeen. He tekevät loppuverryttelyt erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti. Pistämistä tai nilkan muljahdusta ei etukäteen voi ennustaa, mutta valmiiksi kipeä nilkka tai jumittunut nivunen on seikkoja, jotka on hyvä saattaa valmentajien huomioon. Vaikka valmennus aikamoisista velhoista koostuukin, emme voi kaikkien vammoja äänen sävystä päätellä... Lenkistä itsessään -vauhdit ovat kasvaneet huimasti! Ensimmäisten kertojen 9 minuuttia on muuttunut tänään vedettyyn 6.55 ja kymmenminuuttiset on tänään muutettu 8.30-9.00. Lenkin ideana on hakea omia rajoja ja nostaa kestävyyden tasoa, eikä niinkään kilpailla toisia vastaan. Jokainen hyvin vedetty lenkki palvelee ensi kevään tärkeitä pelejä ja tekee jokaisesta pelistä aavistuksen mukavamman, kun fysiikka ei anna rajoitteita.

2. Katsokaa kasseista löytyykö niistä ylimääräiset mustat collarihousut, joista löytyy numero 68. Kyseiset housut voi ohjata Laineen Niklakselle. Samulille tiedoksi, että huppari on Artolla autossa.

3. Turkuun lähtevät ottakaa uikkarit mukaan, josko ehdimme hyödyntämään hotellin allasta.

4. Vierumäelle lähtijöitä on nyt kasassa 10+2 ja otteluohjelma on rakenteilla. Siitä ohjeita sen mukaan kun niitä saamme. Kuljetukset Vierumäelle ja takaisin yhteisellä linja-autolla -02 syntyneiden kanssa.

5. Torstaina 12.9 on suunniteltu harkkapelit -00 joukkueita vastaan. Pojat jaetaan kahteen osaan ja molemmat pelaavat omat pelit jaettua -00 nippua vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti