Joukkue saapunut keskittyneenä Vierumäen urheiluopiston alueelle. Majoitustilat tarkistettu ja valmistautuminen ensimmäiseen peliin käynnissä...

2 - 3
3 - 3
4 - 3

Lopputulos 4 - 3

Valmennuksen kommentti: Taso kateissa... Pitkän kouluviikon vaikutus näkyi ja tekeminen oli tahdotonta. väsymys vai mikä lie painanut, mutta pelin tunnetta kuvastaa, ettei meidän kolmea maalia tuuletettu lainkaan...? Huomenna nähdään uusi Steelers joka luo nahkansa yön aikana. Klo 10 alkavan ottelun teemana on oman maalin varjelu ja maltti hyökkäyksiin lähdössä.

Siitä se lähtee!

La klo 10.00 (peliaika 2 kertaa 17)
Steelers - salba Rauma
I erä
0 - 0
Ensimmäinen erä takana. Pojat rupesivat pelaamaan salibandya, eilisen hmmm sählyn jälkeen. Toinen erä alkakoon.
3 - 3 Alatalo 28.00 (Valliaro)
4 - 3 Hiltunen 33.46 (Valliaro) (14 sek ennen summeria)
Loppu

Valmennuksen kommentti pelistä: Parempaan suuntaan. Ensimmäinen erä 0-0 tilanteesta huolimatta hyvää puolustamista ja hyviä paikkoja hyökkäyspäässä. Toisen erän alku hmmm... hivenen harmillinen. Muutama pieni virhe ja häkki kolisi. Jatkettiin samaan tahtiin ja nostettiin pienten asioiden huolellisuutta. Maali kerrallaan kurottiin kaverin etumatkaa ja pienten onnistumisten kautta saatiin taas tunne mukaan peliin. Viimeiset minuutit puolustettiin hyvin ja pienillä maltillisilla syötöillä saatiin loppuun paikka, joka käytettiin hyödyksi. Kuten hienoissa turnauksissa tapana, joukkue kasvaa ja kehittyy pelien edetessä. Suunta ainakin näyttää oikealta, mutta töitä pitää vielä tehdä.

31.00 7 - 1 Avelin (Malinen)

Valmennuksen kommentti: Taas askel oikeaan suuntaan... Saimme otteluun täydellisen startin, kun minuutin pelin jälkeen kolmea poikaa hoidettiin jääpusseilla ja vastustaja johti 0-1. Monen mielestä kuulostaa katastrofin aineksilta, mutta tapahtumat olivat juuri se herättäjä mitä pojat otteluun tarvitsivat. Loppu oli hyvää puolustamista ja paikkojen hyödyntämistä. Vastustajalla kävi ajoittain huono tuuri omassa viimeistelyssä, mutta onneksi se ei tällä kertaa tarttunut poikiin. Kapteenina toimivan Viitasen legendaarisin sanoin: "Pallo sattuu vähemmän kuin tappio!"