tiistai 25. helmikuuta 2014

Bussilla keskiviikkona 26.2. kannustamaan Steelersin miehiä Iittalaan!

Huomasittehan ilmoituksen Steelersin edustuksen tempauksesta? Tässä sama varmuuden vuoksi myös meidän omaan blogiin. Mainio mahdollisuus pallopoikakuljetukseksikin ;-)

Steelersin miesten edustusjoukkue haluaa fanit liikkeelle ja kannustamaan joukkuetta mahdollisimman äänekkäästi toiseksi viimeiseen kotiotteluun helsinkiläistä M-Teamia vastaan.

Joukkue kustantaa bussin kuljettamaan faneja Iittala-hallille peliä katsomaan tulevana keskiviikkona 26.2. Bussi lähtee Poltinahon salibandyhallin pysäköintialueelta klo 17:45 kohti Iittalaa. Ottelu alkaa klo 18:30. Bussikuljetuksesta ei peritä maksua, mutta vapaaehtoisen maksun voi suorittaa. Maksulla tuetaan Steelersin edustusjoukkueen toimintaa.

Pelin jälkeen fanibussi kuljettaa kannattajat takaisin Poltinahon salibandyhallille. Paluukuljetus lähtee Iittalan lasitehtaan pysäköintialueelta (Iittala-hallin vieressä) noin klo 20.50, siis noin 15 minuuttia pelin päättymisen jälkeen.

Miesten edustusjoukkueella on edessään kihelmöivän jännittävä kauden päätös. Jäljellä on kaksi kotiottelua, joista jommasta kummasta käytännössä on saatava pisteitä, jotta sarjapaikka Divarissa säilyy. Divarin sarja on ollut läpi kauden ennätystasainen, Steelers on napsinut voittoja myös sarjan kovimmista joukkueista. Nyt onnistuminen tarvitaan juuri oikealla hetkellä, ja tätä varten joukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen faneiltaan!

Kaikki paikalle katsomaan ottelua Steelers vs. M-Team keskiviikkona 26.2. klo 18:30!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti