maanantai 10. helmikuuta 2014

Kannatusbanneri?

Eilen Iittalassa heräsi ajatus kannatusbannereiden teettämisestä -01 joukkueelle. Otin vapauden suunnitella muutaman mallin ja tarjouksiakin on jo ehditty kyselemään. Suunnitteilla olisi 500x3000mm suuruinen, säänkestävä ja purjerenkain varustettu malli. Tämä olisi helppo viritellä turnauspaikoilla näkyviin. Mitä tuumaatte? Mikä malli on paras? Mitä banneriin tulisi lisätä tai ottaa siitä pois? Mustapohjainen vai valkopohjainen? Kommentti-kenttään saa heitellä ajatuksia.

Ensimmäinen tarjous oli 99,00,-/kpl tai 149,00,-/2 kpl (samankokoista - ei välttämättä samanlaista). Materiaalina sellainen pvc-muovi ja kuvat & tekstit painettuna. Eli jos mukaan saadaan iso joukko perheitä, ei tuosta tulisi kuluja montaa euroa/talous.

Lisäys 11.2.2014 - vielä pari mallia lisää.
Harkintaan, kannattaisiko jättää -01 pois? Tuolloin monikäyttöisyys kasvaa ja lähivuosina edessä on todennäköisesti pelaajien liikuttelu ikäluokista toiseen... Tuo pelkkä Steelers olisi ajaton ja sopii moneen käyttöön.














8 kommenttia:

  1. Loistava idea!
    Eli jos ottaa mustan ja valkoisen (kun joukkueet on musta ja valkoinen) niin ne ilmeisesti ei ole samanlaisia vaan hinta on 99e/kpl? Minun mielipide on, että alemmat versiot on oikein hyvät.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset menevät Villen äidille, mä vaan jalkautin asiaa konkretiaan. Ja kyllä - jos ottaa samanlaisen mustan ja valkoisen, ovat ne painofirman kannalta erilaisia ja hinta lienee tuolloin 2 * 99,-. Varmistan vielä. Ja muutamaa muuta tarjousta odotellaan vielä.

    VastaaPoista
  3. Tuo missä kaupunki ja maa mainitaan , niin kovin kansainvälisiä kun ollaan, upea ajatus!

    VastaaPoista
  4. Nälkä kasvaa syödessä...saako tarjousta isosta kannustuslipusta? Jotain kolme kertaa normi kokoa isompaa? Vaikka tuolla alemmalla versiolla?

    VastaaPoista
  5. Rahalla saa ja hevosella pääsee. Koko, materiaali, purjerenkaat? Kaikelle varmaan saadaan hinta kysymällä, mutta mennään pala kerrallaan ;-)

    Eri firmoilla on erilaiset laitteet ja koon suhteen voi tulla rajat vastaan jos sellaista katsomotifoa lähdetään tekemään, mutta kaikki on mahdollista...

    VastaaPoista
  6. Kannatetaan tuota tänään lisättyä versioita, huippuajatus kaikenkaikkiaan!

    VastaaPoista
  7. Hieno on, voisiko kuitenkin jättää vain tuon Finland tekstin yksistään. Heraldisesti arvokkaampi niin?

    VastaaPoista
  8. Tilattu kaksi kappaletta alinta versiota (mustaa) ilman Hämeenlinna-sanaa. Tulossa lähiaikoina... Kulupuolikin järjestelty.

    VastaaPoista