tiistai 25. helmikuuta 2014

Talenttileiri 29.7.-2.8.

Leirin kuvaus

Talenttileiri 2001-syntyneille pojille järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla29.7.-2.8.2014.
Leiri on suunnattu ikäluokan lahjakkaille pelaajille ja innokkaille harjoittelijoille, jotka haluavat kehittää itseään pelaajana ja joiden tavoitteena on kasvaa huippupelaajaksi.
Leirillä keskitytään henkilökohtaisen taidon parantamiseen ja pelaajien pelikäsityksen kehittämiseen. Lisäksi tehdään monipuolisesti erilaisia taito-nopeus-ketteryys -harjoitteita, jotta pelaajat oppivat kokonaisvaltaista harjoittelua.

Leirien valmennus ja sisältö

Talenttileirit ovat Salibandyliiton Pro-leirejä, joissa harjoitusten ja tekemisen laatu ovat kaikkein tärkeintä. Pelaajille annetaan henkilökohtaista ohjausta ja palautetta sekä kehitysideoita erilaisin laji- ja oheisharjoittein – toimintamallina on harjoittelemalla ja tekemällä oppiminen.
Kaikilla Talenttileirillä valmentajina ja ohjaajina toimivat maajoukkuevalmentajien ja ikäluokkavalmentajien lisäksi liigapelaajat ja -valmentajat.
Steelers 01 ikäluokan haku on avoin ja leirille haluava pelaaja tekee hakemuksen www.talenttileirit.fi sivustolle. Jos peluri hakee leirille, niin tieto siitä ikäluokan sähköpostiin ja valmennus pystyy suosittamaan pelaajaa ko leirille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti