tiistai 17. kesäkuuta 2014

Traning Camp ohjeita

Huomenna Traning Camp starttaa klo 16.30 ja kokoontuminen Hämeen Linnan esiintymislavan edessä. Ne pojat joilla ongelmia kuljettaa tavaroita pyörän selässä, niin yrittäkää toimittaa tavarat jotenkin Linnalle, jossa ne saadaan siirrettyä auton kyytiin.

Koska olemme vastuuntuntoisia urheilijoita ja liikumme polkupyörillä, käytämme tietenkin kypärää. Jos aerodynaminen ja kallis pyöräilykypärä sattuu olemaan hukassa, niin huoli pois ja ideat lentoon! Lätkäkypärät yms lasketaan hyväksyttäviksi turvavarusteiksi ja coolein kypärä tullaan palkitsemaan erityispalkinnolla. Tuunatkaa siis tuttu turvaväline ja tehdään kypärän käyttämisestä hyväksyttävä trendi! Ainoa kriteeri tuunaukselle on, että kypärän pitää säilyä turvallisena käyttää.

Pojat ovat myös tiedustelleet herkkujen mukaan ottamisesta. Koska kyseessä on rento ja leikkimielinen tapahtuma, niin mukaan voi ottaa myös mässyjä, joita illan ottelun aikana on mukava napostella. Ruokailu ja aamiainen on järjestetty joukkueen toimesta, joten sen osalta ei tarvitse varustautua. Muistetaan kuitenkin, ettei tehdä karkeista kilpavarustelua, joten maltti on valttia niin liikenteessä, kuin karamelleissa.

Poikia on reissuun ilmoittautunut 22 kpl ja heidän tukenaan toimivat illan ja yön aikana Henu, Jari, John sekä Olli, joten turvallisiin käsiin voi pojat uskoa!

T. Arto

1 kommentti: