maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ilmottautumiset tulevalle kaudelle alkavat

Uusi kausi on ovella ja treenaaminen hyvässä vauhdissa. Kuluvan kesän treenit kuuluvat kaikille viime kaudella pelanneille pakettiin aina heinäkuun loppuun asti, mutta jatkon osalta tarvitsemme tietoa jatkavista pelureista. Tarvitsemme tiedon pojan jatkamisesta 27.7 mennessä joukkueen sähköpostiin.

Salitreenit tulevat tällä tietoa olemaan ma 17.00-18.30, ke 18.00-19.30 sekä pe 16.30-18.00, joiden ohessa aina 30 min lenkki/lihashuolto.  Saleina käytössä uusi Elenia sekä Jukola. Lisäksi hieman omatoimista tekemistä, ettei käy liian tylsäksi :)

Laskelmat tulevan kauden maksuista on tehty 30 pojan mukaan, mutta jokainen viime kaudella mukana ollut on tervetullut jatkamaan lajin parissa. Alustavasti tulevan kauden kausimaksu on 520 euroa, eli korotusta viimekauteen on hieman tulossa. Syyt maksun nousuun johtuvat pääasiassa muutamasta eri tekijästä: uusimme peliasut, eli pojille tulee uudet koti- sekä vieraspaidat, shortsit kokoa sopivat ja sukat, jotka mahtuvat jalkaan. Lisäksi salituntien määrä nousee ja tulevalla kaudella maksamme salivuoroja budjetin pohjalta lähes 6800 euroa. Ohjattuja salitunteja on 189 tuntia(42 viikkoa, 4,5h/vko ja tunnin hinta alustavasti 36 eur/ tunti). Todennäköisesti tuntimäärä voi tästä laskelmasta jäädä, mutta mieluummin lasken budjetin hieman todellista suuremmilla luvuilla, jotta vältymme ikäviltä yllätyksiltä.

Maksupostit on kaavailtu kolmeen erään, joista ensimmäinen 200 eur 15.8, toinen 160 eur 15.9 ja kolmas 160 eur 15.11. Maksut voi hoitaa myös kerralla tai sopia itselleen sopivammasta maksuaikataulusta. Maksut on valitettavasti aika alkupainoisia laskutettavien salivuorojen, sarjamaksujen sekä hankintojen vuoksi, joten joudumme menemään kulupää edellä.

Erillisten turnausten maksujen osalta käytämme viime kaudella käytettyä osallistujat maksavat- periaatetta. Sama pätee myös C2-sm karsintoihin osallistuvien poikien osalta (osa pojista pääsevät osallistumaan kyseisen joukkueen toimintaan, mutta käytännön kuviot vielä kesken). Jos tulevasta kaudesta herää kysyttävää, niin pistäkää viestiä joukkueen meiliin steelersjsb01@gmail.com.

T. Arto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti