maanantai 3. marraskuuta 2014

Vanhempien palaverin antimia makusteltaviksi

Ensinnäkin....käytetään nyt tätä viestivälinettä eli erillistä sähköistä postia ei tule.

Turnaukset
Kävimme läpi tulleet tarjoukset turnausreissuista. Vaihtoehdot olivat Västerås 17.-19.2015 all inclusive hinta-arvio 400-450e sekä Praguegames 8.-11.7.2015 all inc hinta-arvio 750-850. Hinta-arviot siis hml-turnaus-hml sisältäen kaikki. Summia tulee alentamaan kaikenlainen tuottava talkootoiminta.
Mustana hevosena turnaussuunnitteluun tuli Tallinna floorball tournament. Ko turnauksesta ei siis tarjousta vielä sisässä mutta hinta-arvio n 300-400(karkea, voi tippua). Ajankohta-arvio 23.-25.5.2015
Jos allekirjoittanut tulkitsi tunnelmia oikein niin vanhemmat toivat hyvinkin positiivisia värähdyksiä Tallinnasta sekä Prahasta. 
Keskustelu valmennuksen kanssa on käyty ja valmennus ei tyrmää yhtäkään vaihtoehtoa. Västerås ajankohdalta vaikea (mahd loppuhuipentuma 11.-12.4. sekä mahd steelersturnaus hämeenlinnassa) vaikkakin ruotsalainen salibandykulttuuri kiinnostaa. Tallinna ja Praha on käyty, ja molemmista kertyi huikeita muistoja sekä järjestelyt sujuivat molemmissa 99,5% täydellisestä. 

Mutta päätökset tehdään kaikkia kuullen, joten tämän viikon aikana haluamme kuulla kaikkia perheitä tasapuolisesti. Laittakaa sähköpostilla tulemaan omia näkemyksiänne. Eli nyt etsitään koko ikäluokalle turnausta johon mennään kahdella joukkueella. Prahan turnaus jäänee mahdollisesti yhden joukkeen turnaukseksi johon ei kaikilla ole ehkä haluakaan lähteä. Vai varataanko Elastinen lauteille?
Postia odotellessa.....

Talkoita
Yhteistyö Citymarket Tiiriön kanssa jatkuu. Päätimme ottaa jälleen kopin joulupaperikääreilyistä. Vuoroja olemme saaneet järkeistettyä haluamaamme suuntaan...
16.11 osallistuvat kaikki pelurit kassoilla pussitusavustukseen sekä urheiluosastolla vedämme laukaisututkakisaa sekä läpiajoja torjuu 1-2 målvaktenia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti