sunnuntai 9. elokuuta 2015

SM-karsintajoukkueen valinnat

SSV:n harkkaottelun 16.8 sekä SM-karsintaturnauksen 22-23.8 kokoonpano on valittu ja löytyy alta. Valinnat ovat aina haasteellisia ja sisältävät kahdet eri kasvot. Toisen kasvot ovat onnelliset ja toisen murheelliset, mutta valinnat pitää tehdä. Kuten tähänkin asti, valintojen perusteena ei ole pelkästään tekninen osaaminen tai suunnaton vauhti, vaan ketjut on pyritty rakentamaan mahdollisimman hyväksi kokonaisuudeksi, niin roolituksiltaa, kuin hengeltään. Ketjujen roolit ja tarkemmat odotukset käydään läpi poikien kanssa valmentavissa harjoituksissa. Tarkoituksena pelata kolmella ketjulla ja nelosen pojat ovat enemmänkin reservissä, mutta heidän roolinsa on joukkueen näkökulmasta tärkeä. Muistutuksena vielä, että kyse on ainoastaan karsintajoukkueen valinnasta, ei koko kauden SM-joukkueesta, joten tällä kertaa ulos jäävien osalta ei missään tapauksessa kannata heittää kirvestä kaivoon, vaan ammentaa taistelutahtoa ja jatkaa treenaamista entistä määrätietoisemmin.

Turnausjärjestelyt
Sunnuntaina 16.8 pelattavan SSV pelin aikana pyöritämme pienimuotoista kahvilaa. Kahviotalkoisiin osallistuvat kokoonpanossa olevien pelureiden perheet. Laittakaatten postia jos ette pysty osallistumaan talkoisiin.
22.-23.8. järjestettävä SM-karsintaturnaus on koko ikäluokan ponnistus, joten talkoolistalla tulee olemaan kaikkien pelureiden nimet. Tämä periaate siis koskee tulevan kauden aikana molempien joukkueiden kotiturnauksia. Jos perheellä pakollinen este niin ilmoa sähköpostitse steelersjsb01@gmail.com


I
Rintala Ossi Alatalo Pieti Hiltunen Aleksi
Jäntti Juuso
Ordning Aapo




II
Viitanen Joonas Lehtinen Atso Ordning Joonas
Lahti Leevi
Kartano Allu




III
Avelin Niclas Saarinen Arttu Laitinen Ville
Laine Juuso
Wolin Adam




IV
Kujala Niklas Hiltunen Veeti Lehtoranta Johan-Felix






Maalivahdit

Laine Niklas Aalto Niklas 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti