maanantai 1. marraskuuta 2010

6.11 2*turnaus, ei treenejä

Tulevana viikonloppuna pelataan taas laajalla rintamalla, sillä Riihimäen Urheilutalolla avataan F01 kausi ja Hämeenlinnassa Jukolan koululla pelataan E00 turnaus. Seuraavassa ohjeita tulevien turnauksien osalta.

Riihimäen F01 turnaukseen lähtö poikkeuksellisesti Jukolan koululta klo 10.15 (peli alkaa 11.45 SCU Musta). Syynä lähtöpaikkaan käynnissä olevat -00 pelit, jossa jokainen pääsee katsomaan tulevan kauden vastustajia ja hakemaan fiilistä tulevia pelejä varten. Lapsille kannattaa pakata mukaan eväät, sillä viimeinen peli on klo 14.00 (SCU Sininen). Muistakaa, että eväillä emme tarkoita Mars patukkaa ja litran limpparia, sillä niiden aika on vasta pelien jälkeen. Vastustajan tason tuntien tarvitaan jokaiselta pelurilta eväiden lisäksi myös aimoannos taistelutahtoa kassiin mukaan! Jos poika ei pääse lähtemään turnaukseen tai kyytien kanssa on ongelmia, niin ottakaa yhteyttä Pasiin 040 740 9278.

Jukolan E00 turnaukseen kokoontuminen aamulla klo 8.15. Kasaillaan kaukalo ja käväistään haukkaamassa happea ennen koitoksen alkamista. Ensimmäinen peli alkaa klo 9.00 ja vastassa viime viikonlopun perusteella erittäin kova LFT (Loppi). Toinen peleistä alkaa vasta klo 14.00, jolloin vastassa SCU (Janakkala). Koska pelien välissä on kotiturnauksesta johtuen järjetön tauko, suosittelemme välissä kotona käymistä ja isoa vatia kotiruokaa. Ruoka olisi hyvä syödä siinä 11.30-12.00 välillä, jotta se ehtii hieman ruokatorvea pidemmälle ja antaa energiaa päivän toista peliä varten. Peliaika on tällä kaudella 3*15 min ja viime viikonlopun perusteella pojat väsähtävät ilman hyvää tankkausta. Suosituksena siis mummon lihapullat ja spagetti ja pieni siesta. Hallille toista peliä varten palataan 13.15. Jos poika ei pääse turnaukseen, niin ottakaa yhteyttä Artoon 050 422 6264.

Koska kaikki valmentajat ja suurin osa pelaajista ovat turnauksien tiimellyksessä, ei lauantaina pidetä harjoituksia. Sali on siis treenivuorolla kaikille vapaassa käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti