sunnuntai 7. marraskuuta 2010

F01 pelit Riihimäen urheilutalolla

Vastaan asettui jo aiemmilta vuosilta tuttu Urbans Musta sekä Sininen, joten odotettavissa oli kovat pelit.

Klo: 11.45 Urbans Musta.

Urbans aloitti vahvasti ja tekivät 4 maalia hyvin nopeaan tahtiin, eikä meistä ollut juurikaan vastusta. Pelin ollessa 0 – 4 saimme kentälle lisäpelaajan, Veeti H hyppäsi kentälle ja sytytti koko joukkueen taistelemaan. Erätauolle mentiin numeroissa 4 – 2 Antonin ja Veeti H:n maaleilla. Toisessa erässä Urbans vyörytti hyökkäyksiä jatkuvasti meidän maalille eikä siihen oikein pystytty vastaamaan, puolustus oli tiukkaa ja vetoja blokattiin kyllä esimerkillisesti ja Roope torjui vedot jotka olivat vähänkin torjuttavissa. Tästä huolimatta Urbans onnistui maalinteossa ja peli päättyi lopulta numeroihin 2 – 7.

Klo: 14.00 Urbans Siniset

Kentälliset muutettiin aiemmasta ottelusta ja peliin valmistautumineen panostettiin, kentälle astelikin selvästi taistelutahtoisempi joukkue. Urbans tosin onnistui maalinteossa heti pelin alkuun, mutta niin onnistumme mekin, tasoituksen maalasi Joonas, läpiajonsa päätteeksi. Ottelu eteni tasaiseen tahtiin meidän johtaessa erätauolla 3 – 2, toisen ja kolmannen maalin teki Anton ja Veeti H. Toisessa erässä Urbans pääsi rinnalle ja lopulta ohi. Saimme luotua useita hyviä hyökkäyksiä, mutta lisämaaleja emme valitettavasti saaneet, joten peli päättyi sinisten Urbansien voittoon lopulta 5 – 3.

Kausi siis saatiin käyntiin nyt 01 sarjassakin. Ensimmäisestä pelistä ei paljon käteen jäänyt, mutta toinen peli oli jo selkeästi parempi. Kentälliset muutettiin ja osa pelaajista sopeutui uusille pelipaikoille yllättävänkin hyvin, esimerkkinä Valtteri H joka pelasi erinomaisen ottelun puolustuksessa yhdessä Edvinin kanssa, hyökkäyspelissä pelin parhaimmistoon kuuluivat parivaljakko Joonas sekä Aapo Ordning. Nyt on muutama viikko aikaa harjoitella ja hioo kuviot kuntoon seuraavaan turnaukseen Tampereella 20.11.