maanantai 29. marraskuuta 2010

E00 Janakkala

Etukäteen tiedettiin, että luvassa oli työntäyteinen lauantai, sillä LFT:n ja Vesvin kaataminen vaatii hyvää suoritusta koko joukkueelta.

Liekkö ensimmäisessä ottelussa LFT:tä vastaan poikien mietteissä pyörinyt JOP-turnauksen pelit ja pokaalin nosto tai kahvion herkut, mutta alku oli kaamea! Pojat juoksivat pitkin kenttää ja tuijottelivat LFT:n perävaloja, ollessaan jatkuvasti pari askelta tekemisessä perässä. Ei siis ollut yllätys, että pelikellon näyttäessä ensimmäisessä erässä 7.55 kaivettiin pallo toistamiseen omasta repusta. Liekkö kevyt palautteen antaminen ja Saarisen Artun oivaltava syöttö (12.22, 2-1) vaparista herätellyt jätkät, sillä ajassa 15.31 peli oli kääntynyt päälaelleen ja tulostaululla loisti 2-4. Loppu väännettiin tasaisesti ja Niklas maalinsuulla poimi loistavia koppeja. Molempien maalatessa vielä kertaalleen saatiin summerin soidessa huokaista helpotuksesta lukemin 3-5. Kentällisistä ykkönen vastasi maaleista, kakkonen puolusti ja kolmonen karvasi.

Toisessa pelissä vastassa Vesvi ja poikien keskuudessa legendaksi muotoutunut Paavo, jonka koko aiheuttaa kauhistunutta ihailua monessa pikkupojassa. Terve kunnioitus on kuitenkin hyvästä ja kaksipäätä pidempää ja pari vuotta vanhempaa on hyvä myös puolustaa hivenen tarkemmin. Ottelun alusta lähtien poikien hyvä itsetunto näkyi tekemisessä ja varsin nopeaan tahtiin ottelu oli 4-0. Seuraavat kaksi erää oli pelailua, josta suurin puhti oli hieman sammunut. Lopputulos 9-1 (4-0, 2-1, 3-0) kertokoon oleellisen pelistä.

Voittojen myötä pojat varmistivat paikan ylemmässä jatkosarjassa jo ennen joulukuun Forssan turnausta. Linkki sarjataulukkoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti