tiistai 29. maaliskuuta 2011

Forssa 26.3

01-sarjapelien päätösturnaus Forssa

Lauantaiaamuna starttasimme 01 porukalla kohti Forssaa, jossa meitä odotti kauden viimeiset sarjapelit. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui viime kaudesta huikeasti otteitaan parantanut RoPo. Maaleja tehtailtiin ottelussa tasatahtiin ja harmillisesti hukkasimme johtoasemamme aivan ottelun lopussa. Pojat eivät kuitenkaan luovuttaneet vaan sinnikäs loppuun saakka yrittäminen tuotti meille vaparin hyvästä paikasta kolme sekuntia ennen ottelun loppua. Topi pussitti vaparin määrätietoisen päättäväisesti ja kylmähermoisesti maalin takanurkkaan ja taululla komeilivat pelin päättyessä RuRu:n voittolukemat 6-5.

Pienen ”huilitauon” jälkeen, jonka valtaosa innokkaista pelureistamme kylläkin käytti omatoimiseen harjoitteluun Forssan salibandyhallin pikkukentällä, kohtasimme Tampereen Classicin. Pari nopeaa maalia omiin sytytti joukkueen taisteluun ja kiipesimme hetkeksi 3-2 johtoon ennen kuin tamperelaiset kuittasivat pelin taas tasoihin ennen ensimmäisen erän loppua. Pelillisesti varsin tasaisen ottelun toisessa erässä kaveri kuittasi parista oman pään virheestämme lukemat 5-3:een. Loppuhetkille pojat löysivät vielä hyvän sykkeen ja ilman maalivahtiakin kavennusta välillä haettiin. ”Yläpelti” ja tolpat kolisivat, mutta kavennusosumia emme enää saaneet aikaiseksi.

Vaikka 01-peleissä maistettiinkin tappion karvasta kalkkia viime kautta enemmän, löytyy tulosten takaa se oleellisin totuus. 01-pelejä pelanneet pojat ovat kehittyneet huikeasti viime syksystä kun sarjapelit aloitettiin. Koko valmennusporras on enemmän kuin tyytyväinen yksilötasolla tapahtuneeseen kehitykseen kauden aikana. Joukkuepelaamisessakin on menty syksystä selvästi eteenpäin, vaikka pelaava porukka on turnauksesta ja otteluista toiseen hieman aina elänytkin. Ja mikä tärkeintä joukkuehenki, innokkuus ja ilo pelata on pojilla säilynyt korkealla tasolla koko kauden ajan. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia koitoksia!