maanantai 7. maaliskuuta 2011

Tulevan viikonlopun turnaukset

Tulevana viikonloppuna pelit jatkuvat taas laajalla rintamalla. Säbä matsien lisäksi moni poika osallistuu myös korttelikiekon lopputurnaukseen, joten lauantaina ei pidetä treenejä! Pelaajalistat omalla sivullaan.

-01 pelit jatkuvat lauantaina 12.3 Pirkkahallissa, jota varten olemme varanneet linja-autokuljetuksen. Lähtö klo 9.00 Punaportin liikuntahallilta. Edessä kolme peliä (KooVee + Ilves *2), joiden osallistujalista on omalla sivullaan. Kaikille luvassa vähintään kaksi peliä. Mukaan hyvät eväät, jotta jaksetaan koko päivä reikapallon perässä. Kyseessä fanimatka, eli linja-autoon mahtuu myös aikuisia 5 eur omakustanteella. Paluu Punaportille noin klo. 16.00. Tervetuloa koko perheellä nauttimaan iloisesta pelitunnelmasta!

-00 pelit jatkuvat sunnuntaina 13.3 Raholassa ja vastassa ylemmän jatkosarjan ykkönen Nokian KRP ja kakkonen LFT. Luvassa siis kovia pelejä ja ainakin valmennusportaan tavoitteena on tuoda peleistä tuliaisina kaksi tärkeätä sarjapistettä. Olisikohan Nokian KRP:n aika hävitä ensimmäinen ottelunsa...? Lähtö Punaportin hallilta omilla kyydeillä klo 12.00. Nyt jos koskaan tarvitaan katsomosta se legendaarinen kuudes kenttäpelaaja, joten kaikki joukolla kannustamaan poikia hyviin suorituksiin.

Jos teillä on esteitä lähteä peleihin, niin toivottavasti huomaatte laittaa asiasta viestiä. Jos poikaa ei löydy kummankaan päivän listalta ja pääsisitte kuitenkin pelaamaan, niin laittakaa myös siitä viestiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti