keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Yleistä tulevista viikoista.

  • Viralliset sarjapelit on tältä talvelta pelattu, mutta harjoitukset pyörivät siitä huolimatta normaalisti keskiviikkoisin ja lauantaisin. Ennen harjoituksia ei käydä nyt keväällä lenkillä, mutta poikien pitää olla 5 min ennen treenien alkua valmiina menemään kentälle.
  • Toukokuun 14-15 on suunniteltu Seinäjoen kevätturnaukseen osallistumista, joten päivät kannattaa laittaa kalenteriin. Osa vanhemmista onkin jo varaillut huonetta Seinäjoen Vaakuna hotellista, joka sijaitsee aivan keskustassa torin laidalla. Poikien majoitus järjestetään koulutiloissa, joka sijaitsee Pohjalaisen kivenheiton päässä torilta. Vanhempien ei ole pakko lähteä reissuun mukaan, mutta jos reissu kiinnostaa, niin kannattaa huonetta varailla hyvissä ajoin. Kahden hengen huone maksaa 90 euroa ja s-bonus kortilla 81 euroa. Kannattaa huomioida, että huonevaraukset voi nykyisin tehdä esim. Fonectan kautta, mutta kyseisessä tapauksessa s-ryhmän asiakasalennukset eivät päde. Mitä isompi ja äänekkäämpi fanijoukko matkaan saadaan, niin aikaisempien vuosien kokemuksella sitä enemmän paikalliset meitä yrittävät kannustamisessa(kin) haastaa. Seinäjoen osalta omavastuu hinta reissulle on 30 euroa, joka pitää sisällään pelipassit, sapuskat, majoitukset, linja-auton eli periaatteessa kaiken. Sitovat ilmoittautumiset alkavat tästä hetkestä eteenpäin ja ilmoittautumiset pitää tehdä 15.4 mennessä, jotta tiedämme ilmoittaa Seinäjoelle oikean määrän pelureita. Maksu peritään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
  • Pyrimme järjestämään huhtikuun ja toukokuun aikana muutaman harkkapelin lauantain vuorolle, jotta hyvä pelituntuma pystytään säilyttämään aina reissuun asti. Esim. Äitien kannattanee miettiä, mistä sisäpelikengät löytyvät, jos pojat päättävät heittää haasteen... Muita mahdollisia haasteita Urbansin kivikovat -01 pelurit sekä FoSun -00 ja -01 jätkät
  • RuRun päättäjäiset 10.5 klo 18.00 -paikka vielä avoinna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti